Мобилни телефон, а нема ништа више него фиксни

Најједноставнији мобилни на свету је Џонс Фон (John’s Phone). Нема екран па не можете ни поруке да шаљете, али зато можете телефонирати до миле воље – батерија траје и до три недеље. Овај телефон производ је једне холандске маркетиншке агенције и намијењен је онима који нису баш љубитељи нових технологија, а мобилни им је ипак […]

четвртак, новембар 18, 2010 / 13:45

Најједноставнији мобилни на свету је Џонс Фон (John’s Phone). Нема екран па не можете ни поруке да шаљете, али зато можете телефонирати до миле воље – батерија траје и до три недеље.

Овај телефон производ је једне холандске маркетиншке агенције и намијењен је онима који нису баш љубитељи нових технологија, а мобилни им је ипак потребан.

Упутство за употребу има само једну страну, у складу са бројем функција које овај модел има.

Без екрана, осим СМС-а нема ни именика, али су произвођачи мислили на све: на полеђину телефона корисник може да закачи блокчић у који ће лепо записати имена и бројеве телефона, преноси "Дејли мејл".

Постоји само једна мелодија звона, додуше у три нивоа јачине звука, а једина погодност коју вам овај модел пружа је брзо бирање.

Произвођачи претпостављају да би овај модел могао да постане популаран међу старијим људима који немају живаца за коришћење компликованих нових модела.

Џонс Фон је дугачак 10,5 центиметара, а за 69 евра примерак у бијелој боји може бити ваш преко званичног сајта компаније. Ако бисте мало да се модирате, модел у црној, розе или зеленој боји можете поручити за 79 евра.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *