Многи виде Богдановића са наградом Евролигине звијезде у успону

Организатори Евролиге направили су пројекат у ком су генерални директори клубова овог такмичења одговарали на разна питања и оцењивали играче, а већина сматра да је члан Партизана Богдан Богдановић највећа звезда у успону. Трећина сматра да ће Богдановић добити награду "Звезду у успону" за ову сезону, а бек Партизана дијели прво мјесто са Алексисом Ажинком […]

петак, јануар 24, 2014 / 11:24

Организатори Евролиге направили су пројекат у ком су генерални директори клубова овог такмичења одговарали на разна питања и оцењивали играче, а већина сматра да је члан Партизана Богдан Богдановић највећа звезда у успону.

Трећина сматра да ће Богдановић добити награду "Звезду у успону" за ову сезону, а бек Партизана дијели прво мјесто са Алексисом Ажинком у одговору на питање ко ће највише напредовати у циклусу 2013/2014.

Још једно ласкаво признање добио је српски репрезентативац – Богдановић је после Џејсија Керола (50 посто) и Хуана Карлоса Навара (25) оцијењен као најбољи шутер (8).

Двадесет одсто руководилаца сматра да је Ненад Крстић најбољи центар, а Милош Теодосић је трећи у избору за најбољег асистента.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *