Млађани Лазар Крстић нови министар финансија Србије

Лазар Крстић, који је у последње вријеме,послије одласка Млађан Динкића, помињан као фаворит за функцију новог министра финансија, потврдио је да је вечерас договор постигнут и да је он прихватио да обавља послове члана Владе на позицији министра финансија. – Потврђујем да сам са господином Александром Вучићем постигао договор и да ћу у реконструисаној влади […]

среда, 14 августа, 2013 / 23:36

Лазар Крстић, који је у последње вријеме,послије одласка Млађан Динкића, помињан као фаворит за функцију новог министра финансија, потврдио је да је вечерас договор постигнут и да је он прихватио да обавља послове члана Владе на позицији министра финансија.

– Потврђујем да сам са господином Александром Вучићем постигао договор и да ћу у реконструисаној влади бити министар финансија – изјавио је Лазар Крстић о коме се претходних дана говорило као о најозбиљнијем кандидату за ту позицију. Претходно, Крстић се вечерас састао са Александром Вучићем и током разговора је постигнут коначни договор о ангажовању у Влади овог младог стручњака који је 2007. године на престижном америчком универзитету Јејл дипломирао математику, економију, политичке науке и етику.

Како сазнаје Блиц, за почетак ће овај економиста, родом из Ниша, који је запослен у њујоршкој канцеларији консултантске куће "Мекензи", радити на спровођењу већ усвојеног Акционог плана Владе Србије, а од јесени ће порадити и на могућим новим мјерама које би омогућиле да Србија у наредном периоду има одржив финансијски систем.

Крстић је јуче стигао у Србију и срео се са првим потпредсједником Владе Александром Вучићем. Њих двојица су тада постигли начелан договор о томе да млади талентовани човек преузме ресор који је до скоро водио Млађан Динкић.0 КОМЕНТАРА

 1. Довођење странаца и наших људи школованих на престижним универзитетима у иностранству сматрам понајбољим потезом ове владе.Остаје питање како ће се носити са овдашњим политичарима и начином функционисања.

 2. АЛИ!:
  …“„Serbian Youth Leadership Program“

  Амерички сан Лазара Крстића почео је знатно пре студија на Јејлу и то српски медији нису пренели. Као ђак генерације гимназије „Бора Станковић“ у Нишу, Крстић априла 2001. године постаје део пројекта „Youth Leadership Program“, који спонзорише америчка влада. Са још 12 одабраних средњошколаца и четири професора, матурант Крстић борави у Охају.“

  ИЛИ:

  …“Долазак Лазара Крстића у Владу Србије био би што и долазак Лионела Месија у данашњу Црвену звезду. Са све исполитизираним педигреом универзитета за глобалне лидере, какав је данас угледни Јејл. Шта би Меси урадио у дресу бившег шампиона Европе, који у Ивањици од Јавора попије четири гола док кажеш „Европска унија“ или „реконструкција“?“
  http://serbian.ruvr.ru/2013_08_14/Od-Lazara-Krstica-ne-vidi-se-medunarodni-broj-za-Kosovo/

  Ако ово наш Лазица не конта, онда и није неки геније, али ако све то и још много тога зна, е онда је он још један клон „Боже дерикоже Ђелића“.

  Ја типујем на ово.
  Људи моји, па зар има иједан Србин са АјКју преко броја жениних ципела а да му није јасно ко поставља и скида владе и кадрове по Србији? Онај љигави највећи американац међу бугојанским Србима сигурно не.

 3. За очекивати је од младог „патриоте – генија“, да искористи своје „огромно искуство, таленат и дебеле везе“ са Јејла,на наплати одштете за полупану државу и народ од стране својих стипендиста. :P:P:P:P

 4. Тешан Подруговић, 15.08.2013. 11:52:52 [87
  Људи моји, па зар има иједан Србин са АјКју преко броја жениних ципела а да му није јасно ко поставља и скида владе и кадрове по Србији? Онај љигави највећи американац међу бугојанским Србима сигурно не

  Hoćeš da kažeš da je bolje riješenje čovjek koji je završio političke nauke 80-tih u Novom Sadu i koji javno kaže da nije volio učiti( vjerovatno tata slao iz lijevča prasiće prfesorima).Taj isti gospodin se odlično razumije i u ekonomiju,zdrastvo, penzioni fond,kulturu,sport..
  Molim te nemoj zaboraviti koje ovog našeg genija doveo na vlast.Da Bog da imi budemo imali sličnu vladi i vlast kao ovi u Srbiji.

 5. deki, 15.08.2013. 13:10:44

  Ако сам те добро разумио, у реду је да нам окупатор поставља власт, само ако се она теби свиђа? А шта ако ти татко има другачији политички укус?

  Видим да ти је тешко читати и тражити по нету, па се и не чудим таквим острашћеним а шупљим закључцима.
  Тај на кога шицаш са прасићима доведен је као „амерички човјек“ 1997. дакле прије више од петнаест година. Од тада је ако се не варам, прошло три-четири турнуса демократских избора на које нико није имао примједбе на регуларност! Дакле, овај „што није волио учити“ је биран вољом већине, питај тату.
  Нису га амери школовали као овог Крстића. За то вријеме од локалног политичара је израстао у државника који је зауставио растакање државности Српске, унапредио полуге власти ентитета и успио да постане омраженији од Младића у Сарајстану, ОХР-у и америчкој амбасади. Тамо се са сјетом сјећају Калинићевих, Иванићевих, а нарочито Чавићевих времена као „златних“…
  Довео је у Српску крупни капитал једине силе која нас може спасити и која нас жели спасити од пропасти.
  Иако како кажеш „није волио учити“ показује велику надмоћ и у сталној је иницијативи испред политичких опонената.

  НИЈЕ министар финансија РС из Лијевча него из Мркоњића! Не пратиш тему.

  За протеклих 15 година, они за које молиш бога да владају и код нас су од Шешељевих замјеника и националистичких букача-примитиваца што су сјекли границе на Купи и „муслиманске руке са заставама“ постали америчке пудле и ниткови који преосталих педесетак хиљада Срба на Косову предају Тачију на месарски сто за транжирање резервних дијелова.
  Владу у Србији за коју молиш бога народ тамо зове: Државно Дно ако ниси знао, а видим и да не путујеш много као што и не читаш.

  Било би добро да скинеш партијске наочаре јер капирам да си млад и зелен, идеологије су ионако мртве већ више од двадесет година, остале су интересне групе и клијенти крупног глобалног капитала оличени у партијама и странчицама. Ако мислиш да је благостање у будућности партијашити са „правом“ странком, грдно ћеш се зајебати.

  Читај мало около шта пишу реномирани новинари истраживачи по овој теми, биографија младог Крстића је доступна, па пробај размислити. Уосталом, ево изјави момак прву „благу вијест“: да ће увести НУЛТУ стопу толеранције у пореској политици?! Дакле грчки сценарио! Дакле харач! Прелистај новине какве су реакције генерално.
  Како он један, па макар и генијалан, може ишта позитивно промијенити у клупку најкорумпиранијих и најпроданијих душа у Србији? Лијепо Жујовић написа: Као да доведете Месија у данашњу Црвену Звезду…
  Само, нећеш ти да читаш!

  …“Народ не чита текста!“ – једина реченица коју цијеним код госпон усташе Крлеже.

  Немам сумњу да ће земљу Србију вући и извући млади стручњаци, али ће морати прво да докажу родољубље, независност од центара моћи који су нас разорили и прије свега: Одсуство самомржње која влада у титоизмом отрованом Београду.

 6. Рaмштaјн, 15.08.2013. 14:12:14

  Клену глупи, „Њуз“ су сатирични сајт који се зајебава до коске са дневним вијестима. Зар не видиш испод имресума да пише „вести у огледалу“???!

  …“судија питао Вука Драшковића да ли је сигуран да је на њега извршен атентат…“ и све тако…

  Јеботе, колико секунди ти можеш да размишљаш, А ДА ТИ НЕ ПУКНЕ КАПИЛАР?!:)))

 7. Тешан Подруговић, 15.08.2013. 23:38:57 [
  Tešane moj Tešane. Vjerovatno imam godina više od tebe. Misli da si ti obrno teze , tebi je uredu kad okupator postavlja vlast koja se tebi sviđa!Znam ja odakle je Tegeltija ali čitaj malo između redova.Pravi ministar finansija i premijer i predsjednik i sve u ovoj državi je MD.Vučić je na vlasti 1 godinu i treba čovjeka podržati.
  A što se tiče poreske politike nemoj te samo Vi iz SNSD-e
  da o tome pričate.Lopovima i stranačkim drugovima milione opraštate,reprogramirate na 50 godina,ili u najboljem slučaju neblokirate im račune,dok sirotinji i običnim građanima za dug od 1000 KM vršite blokadu računa i zaplijenu imovine.Moj Tešane narod jeste izabrao ovu vlast i narod će je srušiti.Samo se bojim da takvi kao ti ne presvučete dres i da iduće godine čitam tvoje komentare kako hvališ Vučića a pljuješ po Dodig(k)u.

  Ovo je tvoja rečenica:
  nемам сумњу да ће земљу Србију вући и извући млади стручњаци, али ће морати прво да докажу родољубље, независност од центара моћи који су нас разорили и прије свега: Одсуство самомржње која влада у титоизмом отрованом Београду.

  Puko si Tešane ko tromblon!

  I nije mi jasno otkud tebi ideja da je Milorad patriota. Da li on ima drugove iz jedinice u kojoj se borio u ratu.Pričate mi Vi o patriotizmu ratni šverceri krajiški a mirnodopski izdajnici koji radite za ekonomske interese Hrvatske. Nikakve ja nemam naočale partijiske Već ih sviju nabijem zajedno sa tobom na moju ki.. pravoslavnu.

 8. Нулта толеранција, па имамо ми хиљаде људи који то говоре годинама, чак и најглупљи политичари из свих досадашњих власти у Србији и код нас у Српској, чак и тупаџије из федерације знају да то треба урадити.

  Ставите ви господо поштене и способне све у владу, а политичари нека контролишу њихов рад из скупштине, полиција и војска да их чува или пуца на њих ако краду и ето државе.

 9. deki, 16.08.2013. 01:06:26

  Искрено, али тите ми, мислио сам да имаш једва година за пунољетство. Поразно је ако имаш моје године, а још трагичније ако си маторији!!!Ето шта се могло закључити из твојих мудровања.
  Ево и ово што си написао сада ја немам изгледа школе да укапирам логику, осим оне из вртића: ..“тата ти је курва! – ТЕБИ је тата курва!!!…Мама ти је клошар!…НЕ ТЕБИ је мама клошар!:::“

  Ко је пуко види се у твом „поентирању“ и набијању на вјерски обојен уд???!
  Вјерујем 110% да ти је „бланкиран“!

  Нулта толеранција према другачијем мишљењу, нулта толеранција према елементарној логици: ако другачије мисли него ми што серемо на све по Српској, е онда је друг члан СНСД-а???!
  Нулта интелигенција, нулта етикеција…

  Ти си још само један монструм са две главе: једна рамштајнова, а друга тамбураша-сазлије. Па како да се љутим на теле са две главе? Није оно криво што је живо.

 10. http://dverisrpske.com/sr-CS/dveri-na-delu/2013/avgust/lazni-finansijski-mesija-lazar-krstic.php

  НАСЛОВ: „(Лажни) финансијски месија Лазар Крстић“
  Део текста: „Немамо никакву намеру да наружимо младог Крстића.“
  ——————————————-

  „Током студија на Јејлу Лазар Крстић постаје део студентског „братства“ коме су припадали оба Џорџа Буш, млађи и старији, као и Бил Клинтон.“
  “ Када је завршио студије, запослио се у истој консултантској кући у којој је радио и Божидар Ђелић…“

  Сигурно му је и курајбер,поред овог свега,нешто згрешио у животу.

 11. elep81, 16.08.2013. 11:52:56
  Само човек треба бити корисни идиот и окупаторска слугерања,па ово што су Двери написали побијати.

  Наши идиоти су махери када треба замајавати само свој народ, а пред туђином су мишеви.
  Многи су се наши идиоти и пре овог малог Крстића ставили у службу окупатору, попљачкали све, распродали и задужили нас,растјерали и посвађали народ,те сву ту своју прљавштину покрили законима, па би сад да се лагано извлаче и оду у лагодни заборав.

  Као да су наша економија и ми пропали из незнања и нестручности. Јес’мало морген!
  Много смо прљави,много… нама пре свега требају добри „чистачи“, поштена и чврста рука, па тек онда струка.
  Никола Тесла би данас овде пропао и неби се снашао.

 12. Рaмштaјн, 16.08.2013. 15:06:32

  То матер ти јебем режимска дрољо, тако волим кад полудиш и удараш у тастатуру коњино..полако бре..јави се јовичићу, да те неко смјени, ниси дуго издржо пратећи мене по порталима. Пуко си гњидо!B-)

  Питамо се шта смрди на фронталу, па црко један јовичићев кер, крепала вашка!B-)B-)B-)