07:46 Сад је провјерено: Митрополит Амфилохије се упокојио22:32 Дарко Ристов Ђого: У тренутку када ово пишем митрополит је на респиратору - направите Владу Црне Горе!19:03 Министарство просвјете: Не знамо разлог љутњи, настава на даљину успјешно функционише као и раније18:45 Српска ствар се у ЦГ развија да горе не може: Андрија Мандић уз Медојевића оптужује Кривокапића да је "гласач ДПС"18:42 Ако је и до кампање, превише је: БНТВ се преиграо и Шеранића назвао пудлицом18:00 Град Подгорица даје плац Удружењу грађана Црногорска православна црква17:57 Ана Брнабић вилу Јованке Броз додијелила себи на кориштење17:51 Нови извјештај Савбезу УН у четири поглавља: Резолуција СДС о "грађанској БиХ" највећа унутрашња пријетња Дејтонском мировном споразуму17:46 Рутински и на дистанци: ММФ се код Вишковића распитује за паре које не можемо вратити17:10 Чачак, Чачак, бањолучки рокенрол!

Мирко Шаровић о младима (Политичка академија СДС)

Предсједник Српске демократске странке Мирко Шаровић присустовао је другом модулу четврте генерације Политичке академије Српске демократске странке који је овај викенд одржан у Бања Луци, у просторијама Народне скупштине Републике Српске.

недеља, 1 септембра, 2019 / 16:00

„Млади људи могу мијењати друштво на боље и  Српска демократска странка има амбицију да заједно са младим снагама буде носилац промјена и изградње одговорне будућности у Републици Српској и Босни и Херцеговини“ – истакао је предсједник СДС Мирко Шаровић у обраћању младим полазницима четврте генерације  Политичке академије СДС.

Шаровић је казао да има вјеру да Република Српска и Босна и Херцеговина могу бити боље мјесто за живот.

„Ви сте дио историјске странке и наша је обавеза да вам помогнемо да постанете лидери не само у СДС-у већ и лидери за будућност Републике Српске“ – рекао је Шаровић, обраћајући се полазницима Политичке академије СДС.

Током тродневне едукације полазници Политичке академије СДС имали су прилику да слушају излагања народних посланика Миладина Станића, Давора Шешића и Иванке Марковић о раду Народне скупштине Републике Српске. Такође, тема која је била у фокусу рада било је и политичко комуницирање и вјештине јавног наступа. Ово је четврта генерације Политичке академије СДС која броји 49 полазника. У претходне три генерације Политичку академију СДС завршило је више од 200 полазника.Коментариши