Мирко Благојевић: Инцко је против Срба

БИЈЕЉИНА – Српска радикална странка "Др Војислав Шешељ" сматра, да је одлука високог представника у БиХ Валентина Инцка да поништи закључке Народне скупштине Републике Српске "усмјерена против српског народа". Предсједник СРС "Др Војислав Шешељ" Мирко Благојевић рекао је да су радикали очекивали овакво реаговање "јер српски народ никада није ни доживио ништа добро од представника […]

уторак, 23 јуна, 2009 / 13:03

БИЈЕЉИНА – Српска радикална странка "Др Војислав Шешељ" сматра, да је одлука високог представника у БиХ Валентина Инцка да поништи закључке Народне скупштине Републике Српске "усмјерена против српског народа".

Предсједник СРС "Др Војислав Шешељ" Мирко Благојевић рекао је да су радикали очекивали овакво реаговање "јер српски народ никада није ни доживио ништа добро од представника западних земаља".

"У овом моменту све српске политичке партије морају бити јединствене и помоћи колико год могу Милораду Додику и СНСД-у да сачувају достојанство и дигнитет институција РС", рекао је Благојевић.

Он је додао да је политичка ситуација у РС озбиљна, што потврђује и јучерашња посјета Бориса Тадића.

"Тадић је имао засебан састанак са потпредсједником САД Џозефом Бајденом и његова посјета Српској мора се схватити као озбиљно упозорење за све", рекао је Благојевић на конференцији за новинаре у Бијељини.

Он је поновио да се мора учинити све да би било сачувано ентитетско гласање у парламенту БиХ.Оставите одговор