21:03 Пламен зажган - почеле 32. љетне олимпијске игре у Токију21:00 Србија избацила листу земаља из којих се може ући са потврдом о вакцинацији + 70.000 евра за злато у Токију20:10 Кремљ против ОХР: Инцидент јасно потврђује потребу укидања страног старатељства20:06 Нисмо се тако договорили: Талибани се буне што их Американци бомбардују19:47 Ово се зове чојство и јунаштво: Милан Благојевић због Инцковог наметања закона поднио оставку на судијску функцију15:47 Суверениста Џафи поздравља одлуку страног тутора, а у саопштењу уз "геноцид" уопште не помиње Сребреницу15:41 ПДП: "Инцкова одлука изазват ће додатне тензије и бити кориштена за политичке обрачуне"15:35 Шаровић: Штета што у СБ УН није прошла иницијатива Кине и Русије за укидање ОХР15:19 УС позива на заједничку реакцију свих странака из Српске против Инцка15:12 Ђокић: Инцко се требао бавити извјештајем независне комисије

Министарство за избјеглице финасирало католичку црквену дворану у Дубици

Савјетница министра за избјеглице и расељена лица Републике Српске Марија Рапо присуствовала је данас прослави заштитника жупе Узвишења Светог Крижа у Козарској Дубици. Овом приликом посвећена је и благословљена црквена дворана у чију је изградњу Министарство уложило значајна средства.

петак, 14 септембра, 2018 / 15:27
Ову прилику Рапо је искористила да поразговара са повратницима у Козарску Дубицу о њиховим потребама и начинима рјешавања проблема с којима се сусреће повратничка популација на овим просторима. Министарство за избјеглице и расељена лица Републике Српске поред помоћи за изградњу црквене дворане, у оквиру реализације пројеката који подржавају процес одрживог повратка, подржало је у два наврата, изградњу и реконструкцију жупне цркве Узвишења Светог Крижа у Козарској Дубици.
Рапо је изразила задовољство што се на овај празник у Козарској Дубици окупио велики број вјерника, како оних који живе на овим просторима, тако и оних који су дошли из других земаља.