07:46 Сад је провјерено: Митрополит Амфилохије се упокојио22:32 Дарко Ристов Ђого: У тренутку када ово пишем митрополит је на респиратору - направите Владу Црне Горе!19:03 Министарство просвјете: Не знамо разлог љутњи, настава на даљину успјешно функционише као и раније18:45 Српска ствар се у ЦГ развија да горе не може: Андрија Мандић уз Медојевића оптужује Кривокапића да је "гласач ДПС"18:42 Ако је и до кампање, превише је: БНТВ се преиграо и Шеранића назвао пудлицом18:00 Град Подгорица даје плац Удружењу грађана Црногорска православна црква17:57 Ана Брнабић вилу Јованке Броз додијелила себи на кориштење17:51 Нови извјештај Савбезу УН у четири поглавља: Резолуција СДС о "грађанској БиХ" највећа унутрашња пријетња Дејтонском мировном споразуму17:46 Рутински и на дистанци: ММФ се код Вишковића распитује за паре које не можемо вратити17:10 Чачак, Чачак, бањолучки рокенрол!

Министарство одбране Азербејџана пријети Јерменији „одговарајућом акцијом одмазде“

Азербејџан је данас издао посљедње упозорење Јерменији која, према посљедњим извјештајима, наставља нападе на цивилна насеља у Азербејџану.

понедељак, 28 септембра, 2020 / 15:03

Министарство одбране саопштило је да је азербејџански град Тертер од јутрос на удару јерменских снага.

„Министарство одбране издаје посљедње упозорење Јерменији да ће против њих предузети одговарајуће акције одмазде, уколико буде потребно“, наводи се.

Азербејџански званичници су објавили и снимке уништавања арменских тенкова и оклопних возила током сукоба.

Најмање 23 особе погинуле су од јуче ујутру, од како је ескалирао сукоб Азербејџана и Арменије у вези са спорном области Нагорно-Карабах.

Обје земље прогласиле су ратно стање те позвале мушко становништво на мобилизацију. Азербејџан све ове године отворено подржава Турска, док иза Јерменије стоји Русија која се нуди као медијатор и могући посредник у преговорима.Коментариши