Министар војни: Лазански на листи СНС (без Д на крају)

Дугогодишњи колумниста и војни коментатор Политике Мирослав Лазански налазиће се на изборној листи кандидата Српске напредне странке за посланике у Скупштини Србије. Лист Политика у онлajн издању раније данас је објавио да ће Лазански бити у групи нестраначких личности на листи коју предводи Александар Вучић.

субота, 5 марта, 2016 / 16:11

Дугогодишњи колумниста и војни коментатор Политике Мирослав Лазански налазиће се на изборној листи кандидата Српске напредне странке за посланике у Скупштини Србије.

Лист Политика у онлajн издању раније данас је објавио да ће Лазански бити у групи нестраначких личности на листи коју предводи Александар Вучић.0 КОМЕНТАРА

 1. Лазански је увијек био уз оне који тернутно владају. Тако да и ово не изненађује. Класичан примјер конвертита. Од СФРЈ до Србије, он је живио лијепо, захваљујући томе што је мислио, баш оно, што властодржци у том тренутку мисле.

 2. Risovi, reci da se šališ.
  Ja sam uzeo dvojno državljanstvo odmah na početku procesa uzimanja državljanstva srbije. Medju prvih sto . eto, da mi se nadje.
  Madjutim, ni na kraj pameti mi nije da glasam, neka glasaju oni koji tamo žive, oni najbolje znaju ko, za koga, zašto itd.
  I ako pogriješe, njima će o glavu.
  Tako mi je krivo kada se oni iz Srbije nadju da mudruju, navijaju za ove ili za one.
  A, tek kako mi je krivo kad se nadju mudrovi da srbuju izdaleka.

  Što se tiče Lazanskog, teška prelivoda.
  Sutra da nas okupira Erdogan, issil, on bi bio njihov najjači pristalica. Hodao bi od tv do tv i issilovao.
  Koliko nam je taj para maznuo,mogli smo da zaposlimo ljudi otprilike koliko je PD imao prije rata radnih mjesta.

 3. Ништа ја не замјерам Лазанском!
  Није он нама ништа мазнуо, сами смо дали.
  Имам о њему мишљење исто као о Кустурици. Само им цијеним струку и знање, и ништа више. То што су за себе нашли краву музару не говори лоше о њима.

  Лазански(теткино дијете Б Плавшић),Додик, Б Тадић, Мишковић, Ђурић(зекстра), Шутановац, Пајтић…фингирани ТВ сукоб са Чедом Јовановићем…,паметном доста.
  Вук длаку мијења ал’…,