Mиловановић кандидат СНСД за начелника Бијељине

Министар пољопривреде, водопривреде и шумарства Републике Српске Мирослав Миловановић највјероватније ће бити кандидат СНСД-а за начелника општине Бијељина на октобарским локалним изборима, изјавио је данас потпредсједник ове странке Игор Радојичић. Радојичић је истакао да ће Главни одбор СНСД-а на сутрашњој сједници у Бијељини верификовати предизборни процес и означити формални почетак изборне кампање. "У процесу смо […]

субота, 23 јуна, 2012 / 12:56

Министар пољопривреде, водопривреде и шумарства Републике Српске Мирослав Миловановић највјероватније ће бити кандидат СНСД-а за начелника општине Бијељина на октобарским локалним изборима, изјавио је данас потпредсједник ове странке Игор Радојичић.

Радојичић је истакао да ће Главни одбор СНСД-а на сутрашњој сједници у Бијељини верификовати предизборни процес и означити формални почетак изборне кампање.

"У процесу смо верификације кандидатских листа за чије подношење је рок 9. јули, док је рок за коалиције истекао. Имамо неколико пријављених коалиција у општинама различите структуре и састава",рекао је Радојичић новинарима у Бањалуци.

Он је навео да ће се на дневном реду сутрашње сједнице, осим припрема за престојеће локалне изборе, наћи и актуелна политичка догађања.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *