Милов ДПС Дритану честитци у зубе гледа: Абазовић је лицемјер и издајица

Честитка лидера Грађанског покрета УРА и потпредсједника Владе Дритана Абазовића грађанима Цетиња је, сматрају у ДПС из овог града,, лицемјерна и њоме, како кажу, не може прикрити издају црногорских интереса и Црногораца коју је његова партија намјерила да уради.

понедељак, 4 јануара, 2021 / 11:19

Како наводе у саопштењу ДПС-а, Абазовић је најавио да ће ова Влада да се посвети развоју Цетиња, а како то могу да ураде људи који су за четништво.

"Они који Цетиње називају малим небитним селом под Ловћеном и који би Цетиње, да им може бити, најрадије оградили бодљикавом жицом. Да ли Дритан заиста мисли да ова четничка коалиција може урадити било што добро за Цетињане? Ако је пак мислио да ће овом честитком прикрити издају црногорских интереса и Црногораца коју је његова партија намјерила да уради, на начин што ће Цетињски манастир и све манастире поклонити Србији – вара се. Имали су кроз историју Цетињани много таквих ‘доброчинитеља’, али су сви испраћени на начин како заслужују окупатори и домаћи издајници", наглашава се у саопштењу.

Цетиње је, поручују му, прије свега град херој, град који је кроз своју историју гајио вриједности слободарства и антифашизма, а то је у супротности са свим оним што његови коалициони партнери баштине.

"Зато умјесто неискрених честитки које упућује Цетињанима, ми њега искрено позивамо да добро поразмисли, што и за чији интерес ради, јер нико нема право, под ма каквим изговором, да учествује у урнисању државе", поручују у ДПС Цетиње.