Миличевић осудио напад на Богданића у Теслићу

Мој једини коментар на јучерашњи физички сукоб о којем пишу сви медији у Републици Српској је да осуђујем сваки вид насиља и примјене силе над било киме на планети Земљи, а не само у Теслићу.

четвртак, 18 априла, 2019 / 15:28


Истовремено постављам питање откуд право неком комитету СНСД-а Теслић да мене у свом саопштењу оптужује за овај инцидент, који се десио у непосредној близини Полицијске станице у Теслићу.

Ако сте се усудили да ме за то оптужујете морате бити спремни да за то одговарате, јер ћете за клевету морати на суд, као што сте већ једном одговарали и једини сте одбор неке политичке партије правоснажно пресуђен за клевету, када сте у своју одбрану навели да званичне странице СНСД Теслић заправо и нису ваше.

Драган Богданић нека своје приватне релације рјешава сам и нека у њих не петља ни политичке партије ни начелника општине ни било кога другог.

Политички примитивизам и некултуру је управо он увео у свакодневницу свог политичког дјеловања и управо је то један од главних разлога његовог лошег рејтинга међу Теслићанима, а самим тим и странке коју води.

Позивам надлежне органе да истраже све околности овог, али и свих осталих сличних немилих догађаја у Теслићу и да о томе обавијесте јавност.