Миленко Павловић, четврти директор ИРБ који подноси оставку

Директор Инвестиционо-развојне банке Републике Српскe, Миленко Павловић, поднио је Надзорном одбору банке захтјев за споразумни раскид радног односа, потврдио је Зоран Поповић, портпарол ИРБ-а. Поповић је рекао да је Павловић затражио разрјешење са мјеста директора ИРБ РС из личних разлога. Павловић је четврти директор ИРБ-а који је у посљедњих пет година, откако постоји ова банка, […]

петак, децембар 23, 2011 / 18:05

Директор Инвестиционо-развојне банке Републике Српскe, Миленко Павловић, поднио је Надзорном одбору банке захтјев за споразумни раскид радног односа, потврдио је Зоран Поповић, портпарол ИРБ-а.

Поповић је рекао да је Павловић затражио разрјешење са мјеста директора ИРБ РС из личних разлога.

Павловић је четврти директор ИРБ-а који је у посљедњих пет година, откако постоји ова банка, поднио оставку на функцију.

Прије Павловића, оставку је поднио Бојан Голић, наког што је по налогу специјалног тужилаштва РС у марту 2010. године ухапшен због афере “Медицинска електроника”.

Голић је у јуну исте године признао кривично дјело несавјесног рада у служби у вези са незаконитим радњама које се односе на манипулацију цијенама акција “Медицинске електронике”, за шта је добио четири мјесеца затвора.

Прије Голића, оставке на мјесто директора ИРБ РС поднијели су Бране Ступар и Јасминко Јотић.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *