Милена Мајсторовић није у сукобу интереса

БAЊA ЛУКA – Милена Мајсторовић разријешена је дужности из Надзорног одбора „Електрокрајине“ 3. фебруара, а њеног имена нема ни у регистру лица Бањалучке берзе тако да није тачно да је у сукобу интереса, како је то саопштено из Фонда ПИО.   Овај лист наводи да се на интернет сајту "Електрокрајине" може видјети када је Мајсторовићева […]

среда, фебруар 23, 2011 / 09:11

БAЊA ЛУКA – Милена Мајсторовић разријешена је дужности из Надзорног одбора „Електрокрајине“ 3. фебруара, а њеног имена нема ни у регистру лица Бањалучке берзе тако да није тачно да је у сукобу интереса, како је то саопштено из Фонда ПИО.

 

Овај лист наводи да се на интернет сајту "Електрокрајине" може видјети када је Мајсторовићева разријешена дужности, као и да њеног имена нема у регистру лица Бањалучке берзе на којој су наведени сви чланови управних и надзорних одбора.

Фонд ПИО јуче је саопштио да Мајсторовићева због наводног сукоба интереса није могла да закључи уговор о раду са Министарством рада, нити је могла бити предсједник комисије која је утврдила да су незаконита рјешења којима је директор Фонда ПИО Зоран Мастило повећао пензије својим рођацима.

Комисија је формирана 2. фебруара ове године, а Мајсторовићева је из Надзорног одбора "Електрокрајине" разријешена дужности одмах сутрадан.

У Бијељини је јуче одржана сједница Управног одбора Фонда ПИО која је била затворена за јавност, тако да није познато о чему се на њој расправљало. Ни послије завршетка сједнице чланови Управног одбора нису давали изјаве за јавност нити је Фонд издао саопштење.

Сједници је присуствовала и Мајсторовићева.

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *