11:56 Кино, а да ли Козара: Саопштење Драгана Милановића из 2022. против идејног рјешења Драшка Станивуковића из 2020. (ВИДЕО)11:48 Стевандић: Шмит даје крила бошњачком екстремизму   11:46 Специјално и паралелно: Љетна школа Универзитета умјетности из Београда - у западној српској престоници11:32 Дигитална доминација САД: Међународна унија за телекомуникације може постати америчка!11:08 Није задовољан: Најодговорнији за стање у судству (Халил Лагумџија) се просто нада11:04 Вучић из Ивањице: Ово је увезена криза, зато ми морамо бити јединствени11:01 Марко Ковач у преводу: Темељни споразум са СПЦ нас је довео на власт, неће нам је угрозити10:58 Кризни штаб због несташице воде у Бањој Луци - 90 одсто насеља није жедно10:54 Дачић: Савјет Европе тргује територијалним интегритетом Србије, а тобоже штити Украјински10:22 Цвијановићка други дан у Љубљани, на позив Савеза Срба Словеније

Милановић: СНСД је пљувао Вучуревића, сада им је свједок сарадник

– Када се СНСД, као што је то урадио њихов Градски одбор у Требињу, па затим у Бањалуци, позива на клеветничке изјаве некога кога су годинама називали најпогрднијим именима, а сада им је то вјеродостојан "свједок сарадник", значи да су баш у проблему и да немају јачих аргумената против ПДП-а.

понедељак, 25 октобра, 2021 / 11:14

Када год им је рејтинг у паду, они се досјете страних служби, којкаквих Британаца, разних сороша, обојених револуција, што постаје трагикомично, рекао је шеф Клуба одборника у Скупштини града Бањалука и потпредсједник Градског одбора ПДП Бањалука Драган Милановић.

Милановић тврди да СНСД још не може да се помири да је изгубио Бањалуку, не само за мјесто градоначелника, него да у континуитету губи повјерење грађана града којим је суверено владао преко 20 година:

– Да не знају да је градоначелник Станивуковић побиједио искључиво вољом народа, они би већ покренули опозив. Народ им је у новембру прошле године поручио шта мисли, исто што би им поручио и сада. Грађани Бањалуке вјерују више Браниславу Бореновићу, Драшку Станивуковићу и Игору Црнатку, него читавом СНСД-у заједно. Кривично ће одговарати управо они, за све што су урадили Бањалучанима и грађанима Републике Српске у многобројним корупционашким аферама које су починили, а од којих су најтеже оне у доба пандемије, када су згртали новац на здрављу људи. А њихов генерални секретар, као и најновији приљепак Вучуревић, који прича њихову причу откад га је ПДП смијенио, за своје лажи ће, као што је већ речено, одговарати пред судом, рекао је Милановић.