Милановић: СНСД је пљувао Вучуревића, сада им је свједок сарадник

– Када се СНСД, као што је то урадио њихов Градски одбор у Требињу, па затим у Бањалуци, позива на клеветничке изјаве некога кога су годинама називали најпогрднијим именима, а сада им је то вјеродостојан "свједок сарадник", значи да су баш у проблему и да немају јачих аргумената против ПДП-а.

понедељак, 25 октобра, 2021 / 11:14

Када год им је рејтинг у паду, они се досјете страних служби, којкаквих Британаца, разних сороша, обојених револуција, што постаје трагикомично, рекао је шеф Клуба одборника у Скупштини града Бањалука и потпредсједник Градског одбора ПДП Бањалука Драган Милановић.

Милановић тврди да СНСД још не може да се помири да је изгубио Бањалуку, не само за мјесто градоначелника, него да у континуитету губи повјерење грађана града којим је суверено владао преко 20 година:

– Да не знају да је градоначелник Станивуковић побиједио искључиво вољом народа, они би већ покренули опозив. Народ им је у новембру прошле године поручио шта мисли, исто што би им поручио и сада. Грађани Бањалуке вјерују више Браниславу Бореновићу, Драшку Станивуковићу и Игору Црнатку, него читавом СНСД-у заједно. Кривично ће одговарати управо они, за све што су урадили Бањалучанима и грађанима Републике Српске у многобројним корупционашким аферама које су починили, а од којих су најтеже оне у доба пандемије, када су згртали новац на здрављу људи. А њихов генерални секретар, као и најновији приљепак Вучуревић, који прича њихову причу откад га је ПДП смијенио, за своје лажи ће, као што је већ речено, одговарати пред судом, рекао је Милановић.