Милан Радовић најављује повратак у скупштину, тешко му да гледа лоше економско стање

Милан Радовић је у фебруару ове године напустио Демократски народни савез (ДНС) те постао независни посланик у НСРС. Од тада га није било у медијима, а овај банкар и економиста путем Кликса најавио је повратак на политичку сцену.

понедељак, 23 новембра, 2020 / 23:26

Радовић је оцијенио да су локални избори показали да грађани траже промјене. Рекао је и да прекид сарадње његове бивше странке и Додиковог СНСД није изненађујућ јер од 2018. године ту много шта није штимало.

“ДНС је доживио много турбуленција, а руководство се опредијелило на раскид коалиције, што мени није било неко изненађење. Очито је да више нису жељели трпити притиске и неки однос који је одређени период био некоректан”.

Већину наводног интервјуа, који Кликс није објавио у форми интервјуа, Радовић је посветио економији, трудећи се да напомене како је „економски тручњак и угледни банкар. Радовић каже како ће у наредном периоду одабрати нову политичку позицију, како је желио причекати завршетак локалних избора, а и протек неког времена од иступања из ДНС-а.

“Треба много радити, водити аргументовани дијалог, а сигурно је да може боље. Резултати избора показују да грађани траже промјене, али и да гласају за људе, не нужно политике. Не могу са стране само гледати овај економски суноврат”.Оставите одговор