Милан Радовић: Гдје не буду поштовали ДНС – идемо сами

Одржана је друга сједница Регионалног одбора ДНС Бања Лука одржаној разматрана је актуелна политичка ситуација те је анализирано стање у свим локалним организацијама регије.

четвртак, 11 јула, 2019 / 14:37

Поред представљених информација од стране предсједника општинских и градских одбора, говорило се о смјерницама будућег рада како би се осигурао континуитет у раду ових организација.

Предсједник Регионалног одбора ДНС, Жељко Дубравац, истакао је да се ДНС бави животним проблемима грађана и реалним политикама, док се неки други баве разним спиновањима и подметањима.

"Управо ту долази до изражаја наш клуб посланика. Људи ДНС имају знање, искуство и идеје и наравно да такав приступ добија симпатије код грађана. На томе смо градили подршку у изборној кампању и на исти начин радимо и сада. Много је више изазова, али је и много више енергије међу нама", рекао је Дубравац.

Потпредсједник ДНС и предсједник Градског одбора Бањалука, Милан Радовић, изјавио је да је тренутно потребно преиспитати односе унутар саме коалиције.

"Ми смо тренутно у фази анализирања стања у свим локалним заједницама регије и сасвим је сигурно да ћемо у многим срединама наступати са својим квалитетним кадровима. Јасно је да су многа обећања унутар коалиције остала неиспуњена према нама и то није фер однос с обзиром на наш остварени изборни резултат и на све оно што смо ми до сада дали унутар те коалиције. Тамо гдје се ДНС не буде поштовао ми ћемо наступати самостално, а независно од тога и са својим кандидатима за начелнике, гдје год будемо имали капацитет за то", рекао је он.

Задвољни рејтингом

Радовић је такође истакао да је снага ДНС евидентна и по посљедњим истраживањима.

"Са задовољством могу рећи да је наш рејтинг исти какав је био и у току избора, а у одређеним срединама је и значајно порастао. Ви добро знате да је ДНС једина странка која је на сваким изборима премашила резултате самих истраживања. Сада је потпуно јасно да улогу и значај ДНС нико неће моћи умањити", рекао је Радовић.

Он је додао да је њихов циљ представити програм странке, те да су њихови народни посланици стручни и одговорни људи, те да у наступима у Народној скупштини увијек имају свој став.

(Српска инфо)Оставите одговор