Михајловић селектор Србије од четвртка!

Синиша Михајловић дебитоваће на клупи "орлова" 26. маја у Сент Галену против репрезентације Шпаније! Бивши српски репрезентативац и тренер у Болоњи, Катанији и Фиорентини, те помоћних Интера, добијаће од ФСС годишње 400.000 евра, а предвиђен је и бонус за пласман на Свјетски шампионат у Бразилу 2014. године. Михајловић ће у уторак стићи у Београд на […]

субота, 7 априла, 2012 / 07:49

Синиша Михајловић дебитоваће на клупи "орлова" 26. маја у Сент Галену против репрезентације Шпаније!

Бивши српски репрезентативац и тренер у Болоњи, Катанији и Фиорентини, те помоћних Интера, добијаће од ФСС годишње 400.000 евра, а предвиђен је и бонус за пласман на Свјетски шампионат у Бразилу 2014. године.

Михајловић ће у уторак стићи у Београд на састанак са предсједником Фудбалског савеза Србије Томиславом Караџићем на коме ће бити разријешен неки финансијски детаљи уговора и новчана примања селекторових помоћника, те план припрема за старт квалификација за Мондијал.

Званично потписивање уговора биће обављено по завршетку сезоне у Серији А, 13. маја, пошто Михајловић има и даље уговор са Фиорентином.



0 КОМЕНТАРА

 1. Поново лоша вијест у вези репрезентације Србије!

  Ово је само још један промашај. С репрезентацијом успјех нису постигли доказани тренери. Шта онда можемо очекивати од овог недоказаног?

 2. Баш ме занима како ће ово да испадне… надам се најбољем, али није да Миха није доказан, него је доказан као лош. Из оба клуба је отпуштен због лоших резултата и клубови послије њега су процвјетали.
  Али можда је бољи селектор него тренер

 3. Mr Biggy, 07.04.2012. 15:13:06

  „Шта очекивати од недоказаног политичара?“

  Мислио сам да те игноришем, али не могу пропустити ову забаву. Јаче је од мене.:D

  Ја никад нисам био политичар. Нисам имао прилику да се докажем на политичкој сцени. Мјесна заједница и није нека политика, а ипак најбоље радимо у граду. Михајловић је имао прилику да се докаже као тренер, па се није нешто прославио.

  А ти имаш прилику да ти се нешто докаже, да не будеш недоказан. Наравно, под условом да те г-дин „Приједор“ преправи.

  😛

 4. Слажем се да Михајловић нема чаробни штапић, али ако успостави ауторитет, може се постићи одређени резултат, у складу са квалитетом који постоји у српском фудбалу. Тај квалитет није велики, Србија има одличне одбрамбене играче, солидне на мјестима задњих везних и потпуно непримјетне на мјестима креативаца и голгетера. Фудбал никада није био бренд Србије, а ја као велики познавалац фудбала ових простора уопште, немам никаквих очекивања од српског фудбала. Михајловић до сада није имао тим који би „напао“ веће резултате, а то му неће бити лако ни са репрезентацијом. Ипак, ово му је прилика да се докаже, а то би краткорочно било да се пласира на СП у Бразилу, а дугорочно да прође у други круг, који Србија није прошла од СП у Француској са тимом у којем су играли и момци из Црне Горе.
  Што се тиче мјесних заједница, ова екипа са Старчевице је најгласнија, али нису урадили ништа више ни боље од момака из МЗ Центар 2 који су успјели издејствовати амнестију на казне за непрописно паркирање у овој МЗ. Екипа је успјела и покренула је прије МЗ Старчевица причу око гријања и успјели су одржати састанке са предсједником Скупштине Гаврановићем, затим и са директорицом Топлане и уопште руководством, а све је то резултирало уз притисак са Старчевице најавом бонификација комплетних улица. МЗ Центар 2 је накнаде за рад чланова Савјета преусмјерио према дјеци са слабијим социјалним статусом и то према потребама, некога шаљу на екскурзију, некоме се купе патике, а све у сарадњи са савјетом родитеља основне школе назване по књижевнику, добитнику Нобелове награде. Изузетно цијеним напоре МЗ Старчевица и честитам им на одличном послу, још да имају организаторе у заједници као ми у МЗ Центар гдје би им био крај;)

 5. Мени је ово већ забавно, који је то по реду селектор код „непогрешивог“ фудбалског савеза?
  толе је отјерао Ђукића, јер је направио „посао вијека“ са Антићем, кад су пукли и обрукали се на СП у СА, Антића најурили, а довели Пижона, кад су се са Пижоном обрукали и испали из квалификација за ЕП, онда поставио толе ту оно магаре Ћурчића, па се мало брукали по свијету у пријатељским утакмицама, е сад нашли Миху…јбт сунце, само ником не падне напамет да смијени то корумпирано језгро из фудбалског савеза Србије, толета телећу главу и осталу његову булументу?

  Михи желим исто што и његовим претходницима, јер ко са ђаволом тикве сади о главу му их лупају…

 6. Надам се да ће имати успјешну каријеру као клупску, а не репрезентативну играчку каријеру. У репрезентацији је давао много, али је много и просипао, сјећам се ЕП у Холандији против Словеније када је био крив за гол, а онда је због тога направио и црвени, којих је било у љеговој репрезантитивној каријери.. Само нека научи бар некога да центрира као он и шутира слободњаке у чему је био најбољи у Европи, бољи од Жуњиња из Лиона. Човјек је поломио ребра Клинсману, а носио је 39 број копачки.. Највише је убио Хрвате на Максимиру 1999. године, оним центаршутевима и најслађим ремијем 2:2, она утакмица када је Батица Мирковић подвезао Јарнија..

 7. Рамштајн, морам те питати ко је био Толе у Шпанији 1982? Ко је био Толе 1998. године у Француској? Њемачкој 2006. године? Толе јесте црно зло, али нико није радио у интересу фудбала ни покојни Чича, који је у Шпанији имао најјачи тим, који је у квалификацијама тукао будуће прваке свијета Италију, само што се бавио менаџерским пословима. Ово је системски проблем који је постојао и у бившој држави, само је сада лакше селектирати кривце. Мени је веће зло Бата Ђора од овог Толета. У праву си за ово, сви ови наши велики играчи прихватају компромисе са лоповима, а онда плачу по новинама. ФСС не постоји, судије навлаче 5 година за Звезду, а задњих 5 за Партизан. Остали могу да се сликају, а нападача нисмо избацили 20 година, па потајно балавимо када видимо Вучинића, Јоветића, Џеку. Моји пријатељи у кафани од једног просјечног Модрића види креативца који нам фали, колико ми немамо играча који фудбал чини најљепшом споредном ствари на свијету. Рамадани, Толе, Божовић, Ђурић, Лукић, Бјековић, Зечевић, Антић, Клеут, фуј људи и стручњаци. Мислим да Миха на крају неће потписати.

 8. pink panter, 07.04.2012. 18:47:01

  Види овако брате, не можемо се ми покривати некаквим наслеђем из 1982, да би повезали са 1998, 2006!
  То што смо имали до 1992 је избацило неке резултате, рецимо Звезда српски клуб са ових простора је постао управо тада првак Европе, а то није мала ствар, а онда имамо и Хрватску као наследника једног дијела југословенске школе фудбала као трећу на СП 1998! Што је исто тако велики успјех!

  Е сада да упоредимо са њима, Хрвати су редовни учесници завршних такмичења и то веома запажену улогу играју, док ми нестајемо и примичемо се рејтингу Азербејџана и других фудбалских тантуса, да ли је то реално стање?
  Наша одбрамбена линија је најскупља на свијету, Видић, Суботић, Ивановић, Коларов, су више него довољни за стварање перспективног репрезентативног тима, од свега тога накарадним радом толета и савеза, ми смо дошли до тога да нам је рејтинг никакав, ни близу оног реалног које би само наши интернационалци могли обезбједити!

  Овдје очито смрди из савеза, јер људи које је трули толе скупио у ту прави карциноми, политички обојени трутови, тимски опредјељени, ништа са спортским дијелом српског фудбала немају, кад се савез прочисти од таквих криминалаца тек тад можемо вјеровати у боље дане нашег фудбала!

  п.с. тај бата ђора је највећи шљам што је толе могао пронаћи између свих осталих шљамова, па тај је некидан пришао Просинечком за сто и опоменуо га за куповину Пауљевића у Звезду, „да би то могло неком да засмета, и да држи даље руке од тог трансфера и Просинечки и Звезда…“ зар је то спортски радник једног националног савеза?x-(

 9. drazen78bl

  Држе, Драже, не лези враже ….

  Ако ти је била намера да мене забавиш – УСПЕО си потпуно.Ово ми је просто улепшало овај тмурни дан.Дакле, ја сам говорио о политичарима и то оним које ти предлажеш иу које верујеш – а недоказани су.То је сигурно важније питање од фудбала .

  А ти мислио … хахаха .. већег егоцентрикa још нисам видео.Драже, не врти се наша планета око тебе.Старчевица јесте велика заједница, али авај … мораћеш још мало да причекаш пре него те неко назове „политичарем“. А кренуо си као политикант.

  Ти и Прдоња можете једино да преправите један другог другог.Ако и то.

  Надам се да ти је политичко познаванње прилика боље од фудбалског.

 10. pink panter, 07.04.2012. 18:29:15

  „Што се тиче мјесних заједница, ова екипа са Старчевице је најгласнија, али нису урадили ништа више ни боље од момака из МЗ Центар 2………“

  Није тема, али нисмо само најгласнији, него највише радимо. До сада смо имали 13 званичних састанака. Јавна расправа о буџету и наши захтијеви према буџету града за 2012. годину су показали ко је колико заинтересован. Имамо игнорисање од стране г-дина Градоначелника, који не жели да нас прими и саслуша ни након неколико званичних молби, што значајно отежава нашу позицију. Имали смо захтијев за хитан састанак с руководством Топлане код г-дина Градоначелника, али до њега није дошло, јер се „ваде“ на здравствено стање и боловање директорице Топлане.
  Зато смо ангажовали адвоката и тражимо ултимативно да нам одговоре на захтијеве у року од 15 дана. Ако не одговоре позитивно, имаће грађане Старчевице под прозором, све са медијима. Друго, тражимо измјену идиотског правилника по којем се мјери температура просторије на средини собе, на висини од једног метра.

  НЕЋЕ ОНИ ОЋИ ЈОШ ДУГО ТАКО, БОГА МИ…………;)

Оставите одговор