Михајлицини радикали славили славу на Балкани

Представници Српске радикалне странке Републике Српске данас су на Балкани код Мркоњић Града, ломљењем славског колача, обиљежили крсну славу странке Света три јерарха. Лидер странке Миланко Михајилица истакао је да је њихова људска и политичка обавеза да се превазиђу сви проблеми са којима се суочава Република Српска. "Са странкама окупљеним у Савезу за промјене и […]

петак, 12 фебруара, 2016 / 20:03

Представници Српске радикалне странке Републике Српске данас су на Балкани код Мркоњић Града, ломљењем славског колача, обиљежили крсну славу странке Света три јерарха.

Лидер странке Миланко Михајилица истакао је да је њихова људска и политичка обавеза да се превазиђу сви проблеми са којима се суочава Република Српска.

"Са странкама окупљеним у Савезу за промјене и са свим добрим људима треба да превазиђемо проблеме у Републици Српској. Нема нас много, а проблема је пуно и зато нам треба доста знања, слоге и јединства. Не мислим да будемо сложни у ономе што не ваља, него у ономе што је потребно Српској", истакао је Михајилица.

Он је рекао да је неопходно обезбиједити да Српска крене у извјесну будућност, да се народу обезбиједи мир, политичка, економска и социјална сигурност.

"Треба да избјегнемо сукобе и конфликте, да будемо разумни и одговоримо на изазове који су пред нама", поручио је Михајилица и изразио увјерење да имају довољно снаге и знања да се проблеми превазиђу.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор