Михајлица: СРС РС спремна за изборе

Српска радикална странка Републике Српске спремна је за учешће на предстојећим изборима и већ почетком наредне седмице ће представити јавности своје ставове, изјавио је данас предсједник ове странке Миланко Михајлица. Он је рекао да су овом друштву потребне корјените промјене у којима требају учествовати странке окупљење у Савез за промјене. Михајлица је новинарима након сједнице […]

недеља, 22 јуна, 2014 / 15:59

Српска радикална странка Републике Српске спремна је за учешће на предстојећим изборима и већ почетком наредне седмице ће представити јавности своје ставове, изјавио је данас предсједник ове странке Миланко Михајлица.

Он је рекао да су овом друштву потребне корјените промјене у којима требају учествовати странке окупљење у Савез за промјене.

Михајлица је новинарима након сједнице Извршног одбора странке рекао да су у Савезу за промјене разговори у завршној фази, а Савез ће имати по једног кандидата за предсједника Републике Српске и члана Предсједништва БиХ из Српске.

Михајилица каже да оно што се десило у Управи за индиректно опорезивање /УИО/ БиХ није једини случај, нити је једино упозорење.

„Увјерени смо да је то стање још лошије – катастрофално је. Овде је ријеч само о једној врсти робе за што Тужилаштво БиХ тврди да су грађани оштећени за више од двије милијарде марака. Ако томе додамо и другу акцизну робу или неоткривене афере, штета износе више милијарди марака“, навео је Михајлица.

Он је замјерио власти у Српској што је, како је рекао, дубоко посијала сјеме подјела. Михајлица каже да је власт начинила штету Српској када је ријеч о броју запослених, нивоу стандарда, образовању, здравственој заштити, положају младих, стандарду пензионера.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *