Михајлица позива опозиционе странке да се удруже гдје је могуће

Предсједник Српске радикалне странке Републике Српске Миланко Михајлица позвао је друге опозиционе партије да заједно формирају скупштинске већине у општинама у којима су на локалним изборима побиједили кандидати опозиције за начелнике и градоначелнике. "Српска радикална странка задовољна је својим резултатима у општинама у којима је самостално наступала, а нарочито у општинама гдје су били заједно […]

четвртак, 11 октобра, 2012 / 20:01

Предсједник Српске радикалне странке Републике Српске Миланко Михајлица позвао је друге опозиционе партије да заједно формирају скупштинске већине у општинама у којима су на локалним изборима побиједили кандидати опозиције за начелнике и градоначелнике.

"Српска радикална странка задовољна је својим резултатима у општинама у којима је самостално наступала, а нарочито у општинама гдје су били заједно са Српском напредном странком", рекао је Михајлица данас на конференцији за новинаре у Бањалуци.

Он је додао да је задовољан и чињеницом да је побиједила већина кандидата за начелнике и градоначелнике које је подржавала и Српска радикална странка.

"Нарочито смо задовољни побједом нашег кандидата за начелника општине Рудо Рате Рајака", рекао је Михајлица.0 КОМЕНТАРА

  1. Зато што је смрдљиви лажов и ништарија! И она да позива на уједињење опозиције 😀

  2. Ne mozete Mihajlici prigovarati to sto je SNSD dosao na vlas tu Bileci. Taj dogovor od prije dvije godine je bio ali se ne zeli dovrsiti prica, bilo je dogovora i poslije toga. SRS RS podrzava SDS u svim opstinama osim tamo gdje SDS nije htio ici na SNSD i imao dogovor sa njima. Evo par primjera: SDS podrzava SNSD u Foci i u Brodu a u Bileci i u Banja Luci SDS nije htio ici protiv Dodika i to je svima jasno a to i rezultati govore jer je u tim opstinama SDS treci po osvojenim glasovima, dakle nije isao na pobjedu nego na razbijanje opozicije. Daleko veci udarac Dodiku bi bio da je u Bileci ostao Babic, u Foci Krsmanovic a da je u Banja Luci pobjedio Cavic. To bi im tek bio kraj.

  3. Проблем СДС је недостатак било какве самокритике.А бојим се да ће добар резултат СДС са ових избора њих учинити још надменијим и неспремнијим за опозициони договор.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *