Михајлица од Шешеља до Бореновића или нестанак СРС РС

„Драго ми је што је постигнута велика сагласност о уласку Српске радикалне странке Републике Српске у Партију демократског прогреса, која би била политичка, организациона, кадровска и правна интеграција“, рекао је предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић након састанка делегација двије странке поводом интегрисања СРС РС у ПДП.

петак, 19 априла, 2019 / 00:28

Бореновић је истакао да је задовољан постигнутим договором са коректним, озбиљним, одговорним, храбрим и, што је врло важно, досљедним људима који чине Српску радикалну странку Републике Српске.

„Сигуран сам да ћемо наставити и даље да интегришемо и увезујемо политичке сараднике и странке које једнако размишљају о великим изазовима који су пред нама. Интегрисање је начин да останемо, али и још снажније наставимо да дјелујемо као партија модерног патриотизма и економског прогреса. “, истакао је Бореновић.

Миланко Михајлица, предсједник СРС РС, казао је да та странка одавно заговара укрупњавање политичке сцене:

„Са Партијом демократског прогреса дуго разговарамо и задовољан сам што смо у овој странци наши саговорнике који разумију значај саборности и заједништва. Ми сарађујемо дуги низ година, имали смо заједничке кандидате за највише функције, водили исту политику у Народној скупштини Републике Српске и увјерен сам да ћемо интегрисањем имати добар баланс здравог патриотизма и озбиљних економских политика“, истакао је Михајлица.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *