Михајлица: Избори су прилика за промјене

Предсједник Српске радикалне странке Републике Српске Миланко Михајлица позвао је синоћ бираче у Костајници да 7. октобра гласају за промјене. Михајлица је на предизборном скупу Коалиције "Напредна Српска", коју чине Српска напредна странка и Српска радикална странка Републике Српске, рекао да су предстојећи избори прилика да се грађани изборе за промјену постојећег стања. Носилац одборничке […]

среда, 3 октобра, 2012 / 10:36

Предсједник Српске радикалне странке Републике Српске Миланко Михајлица позвао је синоћ бираче у Костајници да 7. октобра гласају за промјене.

Михајлица је на предизборном скупу Коалиције "Напредна Српска", коју чине Српска напредна странка и Српска радикална странка Републике Српске, рекао да су предстојећи избори прилика да се грађани изборе за промјену постојећег стања.

Носилац одборничке листе "Напредна Српска" за Скупштину општине Костајница Миле Угреновић рекао је да су избори велики испит за све грађане и да на њима мора доћи до промјена.

Он је поновио да Коалиција "Напредна Српска" подржава кандидата СДС-а Драгу Бундала за начелника општине.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *