Михајлица и даље предводи радикале

БАЊА ЛУКА – Извршни одбор Српске радикалне странке Републике Српске једногласно је одлучио да Миланко Михајлица остаје предсједник странке, а Светозар Радуловић њен потпредсједник. Предсједник Извршног одбора СРС РС Славко Бољановић рекао је након данашње сједнице да ће Радуловић бити и предсједник Градског одбора Бања Лука, умјесто Нове Грујића, који је "отишао у неку другу […]

недеља, октобар 24, 2010 / 17:02

БАЊА ЛУКА – Извршни одбор Српске радикалне странке Републике Српске једногласно је одлучио да Миланко Михајлица остаје предсједник странке, а Светозар Радуловић њен потпредсједник.

Предсједник Извршног одбора СРС РС Славко Бољановић рекао је након данашње сједнице да ће Радуловић бити и предсједник Градског одбора Бања Лука, умјесто Нове Грујића, који је "отишао у неку другу странку".

Михајлица је рекао да ИО није задовољан изборним резултатима, јер је очекивао више, те истакао да су избори за ову странку спорни са много аспеката. "Владајуће странке су искористиле све инструменте власти, поједине медије, новац, да сачувају позиције. Много је ту недемократских и непоштених метода било и увјерени смо да је то значајно утицало на наш изборни резултат", каже Михајлица и додаје да је за СРС РС "врло важно што је остала парламентарна".

Он је рекао да радикали поштују вољу народа "онакву каква јесте", додајући да је "народ добио власт какву заслужује".

Михајлица је каже да је СРС тужила поједине медије и најавио да ће још неке тужити због, како тврди, изношења лажи и дезинформација срачунатих да се уништи странка. "То што су се на један посве некоректан, непрофесионалан и недемократски начин покушали ставити у функцију владајућих странака и елиминације и растурања једне парламентарне странке, неће остати без нашег одговора", рекао је Михајлица.

На питање да именује које су то политичке партије и медији радили против њега и СРС РС, Михајлица је рекао да су "то исти они који тај посао дуже раде, Радио-телевизија РС, `Глас Српске`, `Срна` и `Фокус`".Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *