Мићо Мићић: За болницу треба страначка или здравствена књижица?

БИЈЕЉИНА – Већ дуже вријеме изузетно нервозна и фрустрирана брига руководства СНСД у Бијељини о дјеци, о обрадивом земљишту, о свему и свачему, јуче је кулминирала страначком промоцијом пројекта нове болнице. Та логика да је Влада власништво СНСД, а Република Српска исто што и Милорад Додик, како то поносно он поручује са билборда, има своје […]

среда, децембар 23, 2009 / 21:05

БИЈЕЉИНА – Већ дуже вријеме изузетно нервозна и фрустрирана брига руководства СНСД у Бијељини о дјеци, о обрадивом земљишту, о свему и свачему, јуче је кулминирала страначком промоцијом пројекта нове болнице.

Та логика да је Влада власништво СНСД, а Република Српска исто што и Милорад Додик, како то поносно он поручује са билборда, има своје исходиште и у страначкој промоцији здравља грађана.

Тај пројекат нове болнице, чију је реализацију прије неколико година започела општина Бијељина, и у том смислу испунила своје обавезе, одједном је постао кључни приоритет Владе, која је израчунала да болница треба да кошта 82, умјесто ранијих 43 милиона марака. Нешто слично као што се десило са новом зградом Владе РС.

СДС у Бијељини стога жели да обавијести јавност, да се овдје ради о новом криминогеном подухвату оних, који су чврсто обједињени искључиво финансијском идеологијом. Што је још горе од тога, о њиховом напору да изградњу једног таквог објекта за грађане Бијељине и Семберије, представе као свој страначки посао. Да није трагично било би комично. За нову болницу, очито, неће требати здраствене – него страначке књижице.

Руководство СДС у Бијељини оцјењује забрињавајућом потребу било које странке, да се на погрешан начин индетификује са потребама грађана, и сматра да се овдје ради о нестрпљењу доласка на власт по сваку цијену. Грађани Бијељине су и раније препознавали и разликовали борбу за власт, од борбе и бриге за њихове интересе, оцјена је руководства СДС у Бијељини, а коју потписује предсједник општинског одбора СДС и начелник општине Бијељина, Мићо Мићић.Оставите одговор