Мићо Мићић нема корону и позива на поштовање мјера

С обзиром на све већи број заражених вирусом корона у Бијељини и Републици Српској, градоначелник Бијељине Мићо Мићић одлучио је да обави тестирање, након чега је добио негативан резултат, те је поручио да су здравље грађана и поштовање мјера заштите које су прописале надлежне институције важније од било које политике.

среда, 28 октобра, 2020 / 15:04

– Поштовани грађани, податак да је само у посљедња 24 часа у Републици Српској регистровано 630 случајева заразе ковидом-19 јасно показује да се епидемиолошка ситуација компликује и да је у овом тренутку одговорност сваког појединца најмање што можемо да учинимо једни за друге.

Осјећао сам дужност да се, као градоначелник и предсједник странке, као особа која је у свакодневном контакту са људима, тестирам, а сазнање да сам негативан на вирус корона дало ми је још већу снагу да са својим сарадницима наставим борбу против епидемије – нагласио је Мићић.

Он је позвао суграђане да озбиљно схвате све препоруке Института за јавно здравство Републике Српске, Републичког и Градског штаба за ванредне ситуације, као и препоруке здравствених радника, како би на крају заједно побиједили вирус. 

Градоначелник Бијељине Мићо Мићић отпутовао је данас у Бањалуку, гдје ће на позив предсједнице Републике Српске Жељке Цвијановић заједно са начелницима и градоначелницима других локалних заједница учествовати на састанку поводом погоршане епидемиолошке ситуације, с циљем доношења нових мјера за смањење ширења вируса корона.