Мелодије Бљеска и Олује

Сутра ће у Демофест клубу у Бањој Луци од 19 часова, бити уприличен кабаретски наступ двојице колумниста, новинара и писаца, Предрага Луцића и Бориса Дежуловића под називом „Мелодије Бљеска и Олује. Луцић и Дежуловић пјесмом, поезијом и иронијом напали су примитивизам, национализам, лицемјерје, клептократију и сличне ситне бољке модерне Хрватске, а први пут се представљају […]

четвртак, фебруар 3, 2011 / 12:00

Сутра ће у Демофест клубу у Бањој Луци од 19 часова, бити уприличен кабаретски наступ двојице колумниста, новинара и писаца, Предрага Луцића и Бориса Дежуловића под називом „Мелодије Бљеска и Олује.

Луцић и Дежуловић пјесмом, поезијом и иронијом напали су примитивизам, национализам, лицемјерје, клептократију и сличне ситне бољке модерне Хрватске, а први пут се представљају бањалучкој публици.

"Мелодије Бљеска и Олује" круже регионом већ неколико година, а од скора се налазе и на редовном репертоару загребачког позоришта Керемпух, гдје се, уз додатак мита и корупције, изводе под именом "Мелодије борбе и претворбе".

У 19 часова ће бити уприличен разговор са Луцићем и Дежуловићем, који ће водити Александар Трифуновић, уредник медијског пројекта БУКА након чега ће услиједити наступ „Мелодије Бљеска и Олује“

Овај наступ организује се у оквиру кампање Медија Манифест – слобода и одговорност медија.

Улаз на овај догађај је бесплатан.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *