Мело у Никсима

Послије вишемјесечних нагађања гдје ће сјајни играч Кармело Ентони наставити каријеру, коначно је и то познато. Највише су се помињали Њу Џерси и Њујорк, али сада се зна. Ентони је члан Никса. Ентони се враћа у родни град, а у размјени је учествовало чак десет играча. Из Никса у Денвер иду Данило Галинари, Рејмонд Фелтон, […]

уторак, фебруар 22, 2011 / 14:11

Послије вишемјесечних нагађања гдје ће сјајни играч Кармело Ентони наставити каријеру, коначно је и то познато. Највише су се помињали Њу Џерси и Њујорк, али сада се зна. Ентони је члан Никса.

Ентони се враћа у родни град, а у размјени је учествовало чак десет играча. Из Никса у Денвер иду Данило Галинари, Рејмонд Фелтон, Вилсон Чендлер, учесник првог круга драфта 2014, два учесника другог круга драфта које је Њујорк добио од Голден стејта у трансферу Дејвида Лија и три милиона долара.

Њујорк ће у Минесоту послати Ентонија Рендолфа и Едија Карија којима истичу уговори, а Минесота у Њујорк шаље Корија Бруера. У трејду је Њујорк добио Чонсија Билапса, Шелсена Вилијамса, Реналда Балкмана и Ентонија Картера.

Нагетси су тражили и Тимофеја Мозгова, на шта су Никси пристали.

Ентони би требало да са Њујорком потпише продужетак уговора на три године вредан 65 милиона долара. Ако сви играчи укључени у размjену прођу прегледе, Ентони би већ у сриједу могао да заигра против Милвокија.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *