Међуопштински сусрети на Сокоцу: Резиме другог дана

Зорана Буквић из Прибоја освојила је данас златну медаљу у скоку увис на Међуопштинским омладинским спортским играма (МОСИ) на Сокоцу. Сребрна медаља припала је Младени Петрушић са Сокоца, а бронзана Анђели Дробњак из Бијелог Поља. У бацању копља злато је припало Неди Каностревац са Сокоца, сребро Марији Богавац из Бијелог Поља, а бронза Амели Фековић […]

петак, 8 јула, 2011 / 09:01

Зорана Буквић из Прибоја освојила је данас златну медаљу у скоку увис на Међуопштинским омладинским спортским играма (МОСИ) на Сокоцу.

Сребрна медаља припала је Младени Петрушић са Сокоца, а бронзана Анђели Дробњак из Бијелог Поља.

У бацању копља злато је припало Неди Каностревац са Сокоца, сребро Марији Богавац из Бијелог Поља, а бронза Амели Фековић из Бијелог Поља.

У трци на 100 метара златна медаља припала је Јелени Суботић из Берана, сребрна Горани Цвијетић са Сокоца и бронзана Бојани Тороман из Прибоја. У трци на 400 метара прва је била Горана Цвијетић, друга Владана Гаврановић, а трећа Слађана Перуновић из Бијелог Поља.

На 3 000 метара златну медаљу је освојио Муамер Хасановић из Новог Пазара, сребро је припало Горану Миличевићу из Бијелог Поља, а бронза Јасмину Љајићу из Новог Пазара.

У скоку удаљ први је био Лазар Анић из Бијелог Поља, други Драгоје Рајковић из Берана и трећи Илија Цвијетић са Сокоца.

У бацању кугле злато је припало Аднану Синанчевићу из Бијелог Поља, сребро Данилу Ристићу из Мојковца и бронза Бранку Петровићу из Бијелог Поља.

У трци на 100 метара први је био Милош Савић из Бијелог Поља, други је био Илија Цвијетић из Сокоца и трећи Лука Ракић из Бијелог Поља. У трци на 400 метара злато је припало Предрагу Ранђеловићу, сребро Дарку Росићу из Рогатице и бронза Борису Савићу из Пљеваља.

Женска екипа Пожеге са 34 бода освојила је златну медаљу у риболову на 48. међуопштинским омладинским спортским играма у финалном такмичењу одржаном у општини Ново Горажде.

Друго мјесто и сребрену медаљу освојила је екипа из Новог Горажда са 26 бодова, а бронзана медаља је припала Новој Вароши са освојених 16 бодова.

У појединачном пласману најбоља је била Јелена Удовичић са 2 300 поена, друга је била Љиљана Караичић са 2 220 поена и трећа је била Јелена Миличевић са 1 490 поена, све три из Пожеге.

У такмичењу мушких екипа у риболову златна медаља је припала екипи из Ужица са 136 бодова, сребро Новом Пазару 120 бодова и бронза Ариљу са 105 бодова.

У појединачном пласману најбољи је био Предраг Пуповић из Пљеваља са 5 690 поена, други је био Аладин Кошута са 4 210 поена и трећи Рифат Гицић са 3 240 поена, обојица из Новог Пазара.