Медиафест сели парти: Са Кастела у ДФК

Остало је још 48 сати до отварање Другог фестивала медија "Медиафест”, који се са нестрпљењем очекује! Парти добродошлице, због најављене кише, помјерен је са тврђаве Кастел у бањолучки клуб “Демофест”, гђе ће у 21 час почети луда журка и незабораван провод! Све госте, како је и најављено, дочекаће одлично расположење за које ће се побринути […]

уторак, 7 јуна, 2011 / 15:29

Остало је још 48 сати до отварање Другог фестивала медија "Медиафест”, који се са нестрпљењем очекује!

Парти добродошлице, због најављене кише, помјерен је са тврђаве Кастел у бањолучки клуб “Демофест”, гђе ће у 21 час почети луда журка и незабораван провод!

Све госте, како је и најављено, дочекаће одлично расположење за које ће се побринути екипа “Медиафеста” и одлични бендови, “Скрипта” из Бихаћа и “Саундбит” из Бање Луке.

Сви, који су увијек расположени за одличне партије, невјероватну енергију и узбудљиву атмосферу добродошли су у “Демофест”, а улаз је бесплатан.

Што се тиче свих осталих садржаја “Медиафеста”, према ријечима директорице Фестивала Милене Ђекић, све остаје како је по плану.

– Остали садржаји фестивала остају, како је и планирано, на Кастелу и Крупи на Врбасу. Детаљно пратимо временску прогнозу и вријеме нам је наклоњено.

За суботу вече могућа је пролазна љетна кишица, тако да остајемо на Кастелу и пуни енергије очекујемо одличну журку и незабораван шоу, који ће нам приредити Севдах бејби, Карим Рашид и Ди-Џеј Гађо, којег са настрпљењем сви очекујемо – изјавила је директорица “Медиафеста”.

Припреме за Фестивал се приводе крају и екипа “Медиафеста”, препуна енергије и одличног расположења, са нестрпљењем очекује подизање завјесе!

Будите дио “Медиафеста” и забавите се с нама!!!