Медиафест – дан други

Други бањолучки Медиафест настављен је данас презентацијом "Београд-европска престоница културе" у Каменој кућу на Кастелу. Услиједиле су двије дебате, прва под називом "До голе коже" која се бавила приватношћу јавних личности и њиховој изложености медијима. У дебати су учестовали Беба Драгић, Ведран Струкар, Влатка Покос, Весна Милановић и Мирослав Микеш, а модератор је био Владан […]

субота, јун 11, 2011 / 14:21

Други бањолучки Медиафест настављен је данас презентацијом "Београд-европска престоница културе" у Каменој кућу на Кастелу.

Услиједиле су двије дебате, прва под називом "До голе коже" која се бавила приватношћу јавних личности и њиховој изложености медијима. У дебати су учестовали Беба Драгић, Ведран Струкар, Влатка Покос, Весна Милановић и Мирослав Микеш, а модератор је био Владан Осотојић.

Дебата "АТЛ vs БТЛ" усредсредила се на планирање маркетинг буџета и утицају кризе на планирање и прерасподјелу трошкова и средстава. Владимир Чех је био модератор, а мишљења су износили Бојан Радун, Зоран Иванчић и Даворин Шимунић.

У 12.15 часова у Каменој кући, Џонатан Груберт, водитељ планетарно популарне радијо емисије из Холандије "The State we’re In’’, почео је приповиједање о моћи и могућностима наративног новинарства. Мало касније, у амфитеатру на Кастелу уприличена је дебата о "ријалити" садржајима на тв у којој учествују Драган Маринковић, Гордана Суша, Јован Марић, Драган Ђурковић, Александар Саша Јовановић, а дебатом управља Ведран Струкар.

Дебата о истраживачком новинарству је заказана за 16.00 часова. Модератор је Александар Хршум, а учесници, позната новинарска имена: Оливера Ковачевић, Денис Латин, Милкица Милојевић, Мато Ђаковић, Драган Јеринић, Дубравка Гајић.

Карим Рашид, дизајнер и ди џеј свјетског гласа причаће о креативности од 17.15 до 18.15, а затим ће одржати и прес конференцију.

Финале Медиафеста је Ноћ рекламождера, заказана у 21.00 час, након чега фестивал затварају ди џеј сетови Севдах бејби, Гађе, и Карима Рашида.Оставите одговор