Матић: Због пар будала испашта репрезентација

Први међусобни дуел Србије и Данске у овим квалификацијама, двије селекције који би уз Португал требало да воде борбу за два мјеста која воде директно у Француску, одиграће се пред празним трибинама стадиона Партизана. Први који је од људи из српског фудбала јасно рекао да ‘Орлови’ испаштају због потеза појединаца, које је назвао будалама је […]

четвртак, 13 новембра, 2014 / 20:11

Први међусобни дуел Србије и Данске у овим квалификацијама, двије селекције који би уз Португал требало да воде борбу за два мјеста која воде директно у Француску, одиграће се пред празним трибинама стадиона Партизана.

Први који је од људи из српског фудбала јасно рекао да ‘Орлови’ испаштају због потеза појединаца, које је назвао будалама је pепрезентативац Србије Немања Матић.

Матић је на питање пред утакмицу са Данском о томе какав ће бити осјећај играти пред празним трибинама због казне за инциденте на мечу са Албанијом рекао да он и његови саиграчи “испаштају због десет будала”.

“Није исти мотив играти пред празним трибинама или пред 25 хиљада навијача, видело се како играмо када имамо њихову подршку. Али, тих десет будала нас је коштало три бода, то се ретко дешава и плаћамо цех тога. Покушаћемо да себе што више мотивишемо, играмо за Србију, знамо који дрес носимо”, нагласио је Матић.

Подсјетимо, српска репрезентација је утакмицу са Албанијом добила службеним резултатом, али су јој три бода одузета због понашања навијача, који су приликом прекида улетели на терен. ‘Орлови’ су такође кажњени играњем пред празним трибинама на наредне две утакмице због поновљених инцидената.

Утакмица између Србије и Данске игра се у петак од 20.45 на стадиону Партизана.