Мартин Скорсезе је наредна жртва Ларса фон Трира

Аутори „Меланхолије“ Ларс фон Трир и „Таксисте“ Мартин Скорсезе удружиће снаге на новом пројекту, пише „Холивуд рипортер“. Ларс фон Трир снимиће са Мартином Скорсезеом римејк свог документарца "Пет препрека" из 2003. У оригиналу, Фон Трир је изазвао данског режисера Јоргена Лета да поново сними свој кратки филм "Савршени човек" пет пута, с тим што му […]

недеља, мај 15, 2011 / 13:07

Аутори „Меланхолије“ Ларс фон Трир и „Таксисте“ Мартин Скорсезе удружиће снаге на новом пројекту, пише „Холивуд рипортер“.

Ларс фон Трир снимиће са Мартином Скорсезеом римејк свог документарца "Пет препрека" из 2003. У оригиналу, Фон Трир је изазвао данског режисера Јоргена Лета да поново сними свој кратки филм "Савршени човек" пет пута, с тим што му је Фон Трир за сваки римејк давао по једно техничко ограничење. Међу овим изазовима била су и снимања у гету у Мумбају, снимање аниме верзије филма и друга.

Мартин Скорсезе је наредна Фон Трирова "жртва", мада није јасно који ће од својих филмова морати поново да сними. "Холивуд рипортер" преноси да ће највјероватније бити ријеч о једном од кратких филмова оскаровца, као што су "Шта дјевојка као ти ради на оваквом мјесту" (1963) или "Велико бријање" (1968).

Снимање ће почети на прољеће 2012, када режисери буду "рашчистили" своје постојеће обавезе. Скорсезе тренутно снима филм "Иго Кабре", док Фон Трир у Кану представља своје ново остварење "Меланхолија".Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *