Маровић: Ја сам мета организоване кампање

Потпредсједник Демократске партије социјалиста Црне Горе Светозар Маровић изјавио је да се против њега или његових најближих у последње вријеме води организована кампања. Маровић је у ауторском тексту у подгоричким „Вијестима” демантовао информације да је пословни партнер италијанских бизнимена Ђанија и Микела Зонија. Према оптужбама посланика опозиционог Покрета за промјене Коче Павловића, њих двојица су […]

среда, 27 априла, 2011 / 17:31

Потпредсједник Демократске партије социјалиста Црне Горе Светозар Маровић изјавио је да се против њега или његових најближих у последње вријеме води организована кампања.

Маровић је у ауторском тексту у подгоричким „Вијестима” демантовао информације да је пословни партнер италијанских бизнимена Ђанија и Микела Зонија.

Према оптужбама посланика опозиционог Покрета за промјене Коче Павловића, њих двојица су Маровићу прошлог љета правили друштво у државном авиону изнајмљеном по налогу који је потписао Маровић – тадашњи потпредсједник владе.

Маровић је навео да је Зони „један од најугледнијих пословних људи Италије”, негирао да је са њим пословни партнер и саопштио да је италијански бизнисмен био у радној посјети Црној Гори.

Према оцјени потпредсједника ДПС-а, против њега и његових најближих у последње вријеме се води организована кампања у Црној Гори.

„Ја знам да ово није баш вријеме искреног тражења истине него још и више, вријеме ‘лова’ и покушај политичког линча појединаца у Црној Гори у чему се у последње вријеме посебно издваја једна ‘спонтана’ или ‘организована’ кампања против мене или мојих најближих”, написао је Маровић у ауторском тексту за „Вијести”.

Маровић сматра да је он „планирана мета” или „жељена жртва” те кампање.

„То није зато што не ваљам или нисам важан за некога у овој земљи, од које не тражим ништа осим да сачува једнака права за све и покаже да је закон изнад свих нас”, навео је Маровић у ауторском тексту.

Такође је написао да му „није теско трпити” јер никог није убио, није крао или преварио, „нити се окренуо против блиског или мање блиског”.