Maреко индекс: У марту се највише гледала БН ТВ

Према истраживању агенције Мареко индекс, најгледанија телевизија у Републици Српској у мјесецу марту је БН ТВ из Бијељине, РТРС је на другом мјесту, Пинк БХ на трећем, АТВ на четвртом, ФТВ, ОБН, и БХТ на посљедња три мјеста, тим редослиједом. БН телевизију у марту гледало је 17,1 одсто испитаника агенције Мареко, а Радио телевизију Републике […]

уторак, април 3, 2012 / 16:36

Према истраживању агенције Мареко индекс, најгледанија телевизија у Републици Српској у мјесецу марту је БН ТВ из Бијељине, РТРС је на другом мјесту, Пинк БХ на трећем, АТВ на четвртом, ФТВ, ОБН, и БХТ на посљедња три мјеста, тим редослиједом.

БН телевизију у марту гледало је 17,1 одсто испитаника агенције Мареко, а Радио телевизију Републике Српске, четири одсто мање гледалаца.

Према истом истраживању БН се највише гледа и у бањолучкој регији, у којој је Пинк замијенио РТРС на другом мјесту, а остали су у сличном поретку као и у првом истраживању.

У добојској и брчанској регији БН је и даље најгледанији док на другом мјесту нису ни ПИНК ни РТРС, него ФТВ.

У показатељима агенције Мареко ишчитавамо да је БН убједљиво најгледанија телевизија у Бијељини и Источном Сарајеву, такође и у Зворнику.

Другачија ситуација је само у регији источна Херцеговина, гдје је најгледанија РТРС.
0 КОМЕНТАРА

  1. Ovo su,koliko sam pratio na sajtovima jedina istrazivanja u BiH i koliko vidim u njima ucestvuju svi mediji,sto znaci da isti i uvazavaju ove rezultate.Niko ih nije demantovao,a to sto ih oni koji su drugi,treci ili cetvrti ne zele objaviti,mozda je i razumljivo!? Ko bi objavio da je drugi,treci itd…Ako ima neki demant,volio bih bas da ga vidim…Istina,svako od nas ima svoje vidjenje,ali ovo ono sto se mjeri i po cemu se,koliko sam vidio,dijele i reklame…Ukoliko je ovo neka laz,onda bi to trebalo debelo sankcionisati!?

  2. Г.Тришић је примјенио Тијанићев рецепт, што више домаћих серија и филмова, а мало и информативног програма.
    Приказиване су серије: „Село гори…“, „Бела лађа“, „Позориште у кући“, „Камионџије“..
    Једноставно народ воли домаће серије, више него турске или шпанске.

Оставите одговор