Мандићева се позлатила и у Бахреину

Олимпијска шампионка у теквондоу Милица Мандић освојила је у петак златну медаљу на 5. Отвореном првенству Бахреина у категорији до 73 килограма. Олимпијска шампионка из Лондона је на старту била слободна, у другом колу је побиједила домаћу такмичарку Хадају Ахмед Малак са 7:0, а у финалу је била боља од Анђеле Поповић из Словеније са […]

субота, март 30, 2013 / 10:57

Олимпијска шампионка у теквондоу Милица Мандић освојила је у петак златну медаљу на 5. Отвореном првенству Бахреина у категорији до 73 килограма.

Олимпијска шампионка из Лондона је на старту била слободна, у другом колу је побиједила домаћу такмичарку Хадају Ахмед Малак са 7:0, а у финалу је била боља од Анђеле Поповић из Словеније са 12:0.

Мандићева је рекла да је задовољна освојеним одличјем, као и да жали што се такмичарке из Јужне Кореје нису појавиле на турниру.

"Задовољна сам резултатом, будући да сам освојила 10 бодова за свјетску листу. Нажалост, такмичарке из Кореје, иако пријављене, нису дошле на турнир, а имала сам велику жељу са њима да се борим", рекла је Мандићева.

Тренер Драган Јовић рекао је да је презадовољан резултатима и додао да је ово сјајан показатељ доброг плана припрема пред Свјетско првенство, које ће се ове године одржати у Мексику.

Другог дана на турниру у Бахреину на татами излазе Дамир Фејзић у категорији до 74 килограма и Стојан Рабијац у конкуренцији до 80 килограма.Оставите одговор