Манчестер сити не доводи Кристијана Роналда

Енглески фудбалски клуб Манчестер сити је негирао да жели да из Рела доведе Португалца Кристијана Роналда, а медијске наводе о томе је оцијенио као неосноване. Медији су претходних дана објавили да „грађани” припремају рекордну суму од око 150 милиона фунти, како би био појачан тим за такмичење у Лиги шампиона (нови енглески првак Манчестер јунајтед […]

петак, 20 маја, 2011 / 17:21

Енглески фудбалски клуб Манчестер сити је негирао да жели да из Рела доведе Португалца Кристијана Роналда, а медијске наводе о томе је оцијенио као неосноване.

Медији су претходних дана објавили да „грађани” припремају рекордну суму од око 150 милиона фунти, како би био појачан тим за такмичење у Лиги шампиона (нови енглески првак Манчестер јунајтед и другопласирани Челзи су обезбиједили директно учешће, а Манчестер сити би им се придружио ако остане трећи, јер уочи последњег кола има бод предности у односу на Арсенал).

„Људи који шире те гласине су лоше информисани. Те спекулације су неосноване и ништа друго до злонамјерне. Нема сумње да је Кристијано Роналдо један од најбољих свјетских фудбалера, али не намјеравамо да га довдемо”, рекао је један од руководилаца Манчестер ситија за „Скај Спортс”.

Кристијано Роналдо је играо за Манчестер јунајтед од 2003 до претпрошле године, а одатле је отишао у Реал за 80 милиона фунти.Оставите одговор