Максимовић: Пожурило се са Мићином кандидатуром

Посланик СДС-а у Народној скупштини Републике Српске из Бијељине Златко Максимовић сматра да је бијељински Градски одбор ове странке преурањено донио одлуку о кандидатури Миће Мићића за градоначелника на предстојећим изборима. "То је преурањено. Ништа о томе није договарано на органима странке, Предсједништву СДС-а, као ни на Главном одбору странке. Има још много времена до […]

четвртак, 24 децембра, 2015 / 16:39

Посланик СДС-а у Народној скупштини Републике Српске из Бијељине Златко Максимовић сматра да је бијељински Градски одбор ове странке преурањено донио одлуку о кандидатури Миће Мићића за градоначелника на предстојећим изборима.

"То је преурањено. Ништа о томе није договарано на органима странке, Предсједништву СДС-а, као ни на Главном одбору странке. Има још много времена до избора, а питање је да ли ће их и бити", рекао је Максимовић.

Максимовић каже да не може коментарисати ништа о својој, евентуалној, кандидатури и да ће се све знати на вријеме.

"Све ће бити јасно у наредном периоду. Ако то народ буде желио то ће и бити", рекао је Максимовић новинарима у Бијељини.

Градски одбор СДС-а одлучио је да на наредним локалним изборима кандидат за градоначелника Бијељине поново буде Мићо Мићић, актуелни градоначелник и предсједник СДС-а Бијељина.0 КОМЕНТАРА

  1. Као посматрач са стране видим да господин Максимовић има велике амбиције. Видим и да га гура господин Тришић. А видим и да је господин Мићић пожурио да га предухитри. Сукоб на помолу. Колико знам, др Максимовићу је близак и мој пријатељ из Лопара, СДС посланик у НСРС др Желимир Нешковић.

    Очито је вријеме да врх СДС реагује, да им се не понови Стевандић. Догађајима треба ићи у сусрет, а не чекати их, па пити лијекове против главобоље.