Макаби следеће године у Јадранској лиги

Кошаркаши Макабија ће по свој прилици наредне сезоне играти у регионалној НЛБ лиги, пошто су челници такмичења и славног израелског клуба постигли договор, пренијели су данас словеначки медији. Предсједник НЛБ Лиге Радован Лорбек рекао је да је разговарао са представницим изрелског клуба, којима су представљени услови учешћа у регионалном такмичењу. „То није никаква новост за […]

уторак, мај 3, 2011 / 17:51

Кошаркаши Макабија ће по свој прилици наредне сезоне играти у регионалној НЛБ лиги, пошто су челници такмичења и славног израелског клуба постигли договор, пренијели су данас словеначки медији.

Предсједник НЛБ Лиге Радован Лорбек рекао је да је разговарао са представницим изрелског клуба, којима су представљени услови учешћа у регионалном такмичењу.

„То није никаква новост за нас, јер је Макаби већ учествовао у Јадранској лиги. Очекујемо да ће нам одговорити на фајнал фору Евролиге у Барселон, а ми ћемо одлуку о томе коме ћемо дати специјалну позивницу донијети 15.јула”, изјавио је Лорбек.

Директор НЛБ лиге Роман Лисац рекао је да постоји велика вјероватноћа да се Макаби врати у регионалну лигу, иако је и неколико македонских клубова показало велико интересовање.

Израелци су учествовали у другом издању регионалне лиге у сезони 2002/03, када су у финалу поражени од Задра.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *