Магазин Форбс на продају

Њујоршки „Форбс медиа“ после 96 година издавања магазина Форбс, с банкарима разматра продају компаније, објављено је на америчком сајту Блумберг.ком. Компанија ради са Дојч банком на продаји, наводи се у допису генералног директора Мајка Перлиса упућеном запосленима компаније и додаје да се разматра продаја после добијања понуда потенцијалних купаца. Њујоршка компанија чији је оснивач породица […]

субота, 16 новембра, 2013 / 08:08

Њујоршки „Форбс медиа“ после 96 година издавања магазина Форбс, с банкарима разматра продају компаније, објављено је на америчком сајту Блумберг.ком.

Компанија ради са Дојч банком на продаји, наводи се у допису генералног директора Мајка Перлиса упућеном запосленима компаније и додаје да се разматра продаја после добијања понуда потенцијалних купаца.

Њујоршка компанија чији је оснивач породица бившег америчког предсjедничког кандидата Стива Форбса очекује најмање 400 милиона долара од продаје, рекао је један извор, док је други навео да компанија неће добити више од 200 милиона долара.

Из "Форбс медија" су се одлучили на продају усљед пада прихода од реклама и промета због конкуренције са интернетом.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *