Мадона: Права хомосексуалаца заштићенија од права жена

То што је 8. март прошао не значи да не треба више говорити о правима жена, а чак су и права хомосексуалаца заштићенија од права жена, мисли Мадона која од објављивања свог новог албума Срце побуне (Rebel Hearts) не пропушта ниједну прилику да се осврне на ту тему. У интервјуу Оут Магазину, 56-годишња пјевачица је […]

четвртак, 12 марта, 2015 / 08:15

То што је 8. март прошао не значи да не треба више говорити о правима жена, а чак су и права хомосексуалаца заштићенија од права жена, мисли Мадона која од објављивања свог новог албума Срце побуне (Rebel Hearts) не пропушта ниједну прилику да се осврне на ту тему.

У интервјуу Оут Магазину, 56-годишња пјевачица је одржала право предавања о правима жена, за која сматра да су најзапостављенија.

„Чак су и права хомосексуалаца заштићенија од права жена. Људи имају више разумјевања за гејеве него за жене. Ствари се крећу набоље за хомосексуалце, Афроамериканце… А жене су и даље најмаргинализованија групација”, истакла је краљица попа.

„Стално нас етикетирају или сте дјевица или курва, а када уђете у одређене године више немате право да се сексуално изражавате, да будете неудате или да излазите са млађим мушкарцима”, љутито је прокоментарисала Мадона.

Већ годинама икона геј заједнице, популарна пјевачица је често имала утисак да је хетеросексуалци не разумију.

„Све што су желели је да спавају са мном. Хомосексуалци су ме, пак, увек разумјели и са њима сам се добро осјећала”, објаснила је она и додала:

„Постојао је само један проблем: нису хтјели да спавају са мном”.