Лукач против Црнатка: Довео службеним возилом омладинце да праве инцидент у Челинцу

Члан Предсједништва СНСД-а Драган Лукач рекао је да потпредсједник ПДП-а Игор Црнадак "осмишљава провокације и злоупотребљава омладину ПДП-а да проводе његове сулуде идеје без обзира на посљедице".

среда, 12 септембра, 2018 / 02:18

"Црнадак у ријетким тренуцима предаха, када не хода по бијелом свијету о трошку државе која од тога није имала баш никакве користи и случајно се затекне у БиХ, осмишљава на који начин испровоцирати политичке противнике тако да не жали злоупотријебити омладину ПДП-а за своје циљеве као што је урадио у Челинцу довозећи активисте ПДП-а службеним возилом да направе инцидент, не обазирући се какве ће они због тога претрпјети санкције", истакао је Лукач.

Он је у писаној изјави нагласио да се Црнадак већ у раној фази кампање увјерио да ствари не иду како су они замислили, јер њихови скупови изгледају као састанци у мањој мјесној заједници у односу на велике трибине СНСД-а, а на основу чега није проблем закључити како ће проћи.

"‘Савез за нешто’ изгубиће на овим изборима јер Срби не праштају подаништво и издају", оцијенио је Лукач.

Он је нагласио да Црнадак као једини носилац листе на прошлим изборима није прошао, јер је већ тада препознат од народа као лош избор, али он ипак узима себи за право да прави провокације и изазива нереде, али поново ће бити препознат и кажњен од овог народа, јер ништа није урадио за Републику Српску у свом мандату.

"Тако да њему само остаје да се послије избора врати старом послу са својим партнером и продаје чарапе, јер лажи више не може продати народу у Републици Српској", нагласио је Лукач.