Лукач: Поново вам кажем, нема тајног плана

Министар унутрашњих послова Републике Српске Драган Лукач изјавио је да МУП не посједује никакав план који говори о рушењу институција Републике Српске, али да то не значи да неко негдје није такав план направио. "Да посједујемо такав план и да знамо да је неко спреман да руши институције Српске и да антиуставно дјелује ухапсили би […]

среда, 30 децембра, 2015 / 20:11

Министар унутрашњих послова Републике Српске Драган Лукач изјавио је да МУП не посједује никакав план који говори о рушењу институција Републике Српске, али да то не значи да неко негдје није такав план направио.

"Да посједујемо такав план и да знамо да је неко спреман да руши институције Српске и да антиуставно дјелује ухапсили би и процесуирали те особе. То ћемо и урадити када будемо имали праве информације", поручио је Лукач.

Он је навео да се о том плану углавном говорило у медијима, те да не зна да ли предсједник Србије Томислав Николић има те информације од својих служби.

Лукач је подсјетио да је представнике опозиционих партија у Српској информисао да МУП не посједује такав план, а не да он не постоји.0 КОМЕНТАРА

  1. Ako nema, zašto onda konačno ne uhapsite budalu koja već 4 godine, svjesno, u diplomatskom diskursu, preko svojih poltrona, održava živom ideju o rušenju RS.

    Lik vam već četiri godine, diplomatski, prodaje RS, a vi se pravite neuki ili ga branite na sve moguće načine. Na kraju će je i prodati, a vi ćete gusle u ruke, pošto niste imali mozga – pa na junačke epske….

    Bolidi najobičniji…šljam…

  2. Оволико лажи и једноумља нисам могао ни сањати да ће у ткз. савременом добу доћи, као што је код нас Срба. Већина портала је политички подјељена, слобода говора уведена је само за страначко и криминално подобне, а вулгарне ријечи, напади и лажи упућују се другима.
    НСПМ, до прије двије-три године била је узор слободе говора а данас билтен снсд-а Миле Рохила, гдје ово што је Фронтал објавио , тамо нема мјеста.