Лука Петровић прва изјава са Живјеће Српска

"Наша жеља је, као што и сам слоган каже, да нам вјечно живи Република Српска која је гарант нашег опстанка на овим просторима. Стога, наше окупљање на Козари, која је симбол слоге и снаге нашег народа, није случајно", истакао је Петровић.

субота, 21 августа, 2021 / 16:10

Генерални секретар СНСД-а Лука Петровић изјавио је Срни да ова странка жели да са данашњег великог скупа на Козари под слоганом "Живјеће Српска" пошаље поруке јединства, слободе и мира, а све са жељом да вјечно живи Република Српска.

Он је додао да СНСД, након дуже паузе усљед пандемије вируса корона, жели да окупи своје чланство на слободарској Козари, мјесту слободе, снаге, памћења и васкрсења.

"Очекује се долазак више од 20.000 наших чланова и симпатизера и сви заједно послаћемо јединствену поруку ‘Живјећа Српска'", поручио је генерални секретар СНСД-а.

Велики страначки скуп СНСД-а биће одржан данас на спомен-подручју Мраковица на Козари, гдје ће учествовати највише руководство странке, предвођено лидером СНСД-а Милорадом Додиком, као и руководства свих одбора из Републике Српске и Федерације БиХ.