Лудило америчког извозног расизма: Убица је Арапин, али је морално бијелац (?!)

Из америчких унутрашњих политичких потреба, данас у САД влада расизам према бијелом човјеку. Посебно према бијелом хетеросексуалном мушкарцу, те је посљедња масовна пуцњава у граду Булдер, ентитет Колорадо, аутоматски изазвала вал драме и дискурс о бијелим супрематистима.

понедељак, 12 априла, 2021 / 12:18

Читавих 24 часа су своју публику засипали причама о контроли куповине и посједовања наоружања, бијелим расистима и њиховом нацизму, да би се либерашки медији нашли у небраном грожђу када је објављено да је убица по националности заправио био Арапин.

Тада је водитељка ЦНН дошла на генијалну идеју: Он је чињенично Арапин, али је морално – бијелац?!

Шта год то значило… Но јасно је да чак и кад се нешто испостави као отворено против њихових досадашњих спиновања, они по маниру Била Клинтона који је "марихуану пушио, али је није увлачио", покушавају да то додатно доспинују у своју користи.

Најгоре је што амерички расизам, обзиром на меку моћ овог савеза ентитета, они извозе у остатак свијета. Па тако имамо класичан увоз умоболних ситуација у Црној Гори. Отворени шовинисти, који пјевају усташке пјесме и боре се против "великосрпског програма" и "посрбица", истовремено позивају на атифашизам, те цитирају знамените Србе као што су владика Његош, краљ Никола Петровић, или Марко Миљанов; не налазећи ту никакву противурјечност.

Можете бити суспендовани са универзитета: Ако је ово све било шала, не смијете се шалити са тим да је мушко мушко, а женско женско

Истом логиком и атмосфером је Државни универзитет Њујорка суспендовао студента Овена Стивенса (игром случаја бијелца и хетеросексуалца) који студира за учитења, након што је на Инстаграм окачио видео у којем тврди да су (пазите сад) мушкарци мушкарци, а жене жене.

Овен је ускраћен за све наставне активности док не прође "план изљечења" . То подразумјева "уклањање спорног видеа са интернета, упристојење свог наступа на друштвеним мрежама и похађање курса преваспитавања од стране универзитета.

Овен, тврди школа, својим видеом је "довео у питање своју способност да одржи атмосферу у учионици која би штитила ментално и емоционалну добробит свих његових студената". Он је одбио да учествује у процесу преваспитавања, а универзитет га није могао тужити због Првог амандмана на Устав САД, који гарантује слободу говора.

Касније је додатно смањио санкције, тражећи од Стивенса да само "прегледа државни Водич за школе за стварање атмосфере сигурности и подршке за трансродне и родно неопредјељене ученике", те да врши "самонадзор на друштвеним медијима, да би осигурао да се представља у професионалном маниру".

Иста таква начела се насилно и крајње непотребно покушавају усадити и примјенити код нас гдје расизма уопште нема, а о родним идентификацијама готово нико не говори као о неком проблему, које би захтјевало да осим мушког и женског тоалета, у школама имамо и још неке родове. Но, наши Невладинићи су плаћени да проповједају погубан утицај интернет порнографије на дјецу, људима без телевизора у кући.

И онда се чудимо кад, овим увозним методама и на лажним мотивима, у Црној Гори покрену смјену Владимира Лепосавића, министра правде, јер је изразио сумњу да се у Сребреници десио (сасвим непостојећи) геноцид.