Логовање

Захваљујемо се на посјети! Злобни људи су већ прво вече премијере Трећег редизајна, потрудили да искористе опцију "без логовања" и хакерским методама нанесу штету нашем сајту. Без обзира што је могућност напада тим путем отклоњена, исти ти злобни људи су се трудили да испровоцирају наше кориснике и администраторе, остављајући неумјесне коментаре под именима већ познатих […]

субота, март 5, 2011 / 19:42

Захваљујемо се на посјети!

Злобни људи су већ прво вече премијере Трећег редизајна, потрудили да искористе опцију "без логовања" и хакерским методама нанесу штету нашем сајту. Без обзира што је могућност напада тим путем отклоњена, исти ти злобни људи су се трудили да испровоцирају наше кориснике и администраторе, остављајући неумјесне коментаре под именима већ познатих корисника.

Фронтал.РС поштује заједницу коментатора која се окупила око нашег портала, те без обзира што смо имали далеко већи број коментара него што је то био случај раније са опцијом обавезне регистрације, одлучили смо се да их заштитимо и одвојимо од групе оних који су недобронамјерни или непристојни. Све те, уз помоћ логовања, можемо одстранити и спријечити да се и даље баве вријеђањем или ширењем говора мржње.

Фронтал је корисницима који су од раније улоговани у нашу базу, већ отворио њихове старе налоге, те је у току процес слања обавјештења о њиховим новим лозинкама, софтверски измјењеним. Оне који то обавјештење нису добили, молимо за разумијевање, јер је база корисника била једна од првих мета хакерског напада.

Са друге стране, сама се наметнула спознаја да је Фронтал.РС узрастао у портал са исувише великом посјетом и утицајем на друштво у цјелини, да би опција без логовања корисника могла функционисати као трајно рјешење. Овом приликом се извињавамо свим онима који су гласали за опцију "без логовања".Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *