Љубиша Петровић: Позивам све странке које нису изгубиле идентитет да дођу на договор

Бијељинска филијала бањалучког СНСД-а забрањујући странкама тзв. коалиције Договор за Бијељину, да се одазову на позив градоначелника још једном је показала своје талачко понашање.

четвртак, 17 јуна, 2021 / 19:57

Политичка незрелост се огледа управо у чињеници да СНСД намеће своје идеје, програме и вољу у име свих десет странака иако свака од њих има свој програм циљеве и другачију политику. Не треба ни сумњати да и овај пут СНСД пласира причу о некаквим двоструким аршинима. Све странке су на састанак позване у различите термине, укључујући и СДС, ПДП и ДНС.

Са друге стране, политичко лицемјерство достиже свој врхунац када представник Уједињене Српске јавно позива градоначелника на конструктиван дијалог, а потом се не појави на састанку.

Поставља се питање ко се кога овдје више плаши; Да ли СНСД својих колационих партнера или коалициони партнер газде СНСД-а.

Упркос, још једном игнорисању позивам оне политичке партије, које нису дале на употребу своје гласаче СНСД-у и нису изгубиле свој политички идентитет да се одазову позиву и дођу у градску управу на конструктиван дијалог.