Љекарски конзилиј: Николић озбиљно угрожава живот!

БЕОГРАД – Љекарски конзилијум који се брине о здравственом стању предсједника СНС-а Томислава Николића апеловао је на њега да престане штрајк жеђу, јер му то озбиљно угрожава живот. Николић је свјестан и комуницира, али је изнурен и губи један килограм дневно, кажу љекари, преносе београдски медији. Љубомир Илић, члан конзилијума љекара који брине о здравственом […]

четвртак, април 21, 2011 / 07:35

БЕОГРАД – Љекарски конзилијум који се брине о здравственом стању предсједника СНС-а Томислава Николића апеловао је на њега да престане штрајк жеђу, јер му то озбиљно угрожава живот.

Николић је свјестан и комуницира, али је изнурен и губи један килограм дневно, кажу љекари, преносе београдски медији.

Љубомир Илић, члан конзилијума љекара који брине о здравственом стању Николића, апеловао је на јавност, посебно медије, да утичу на то да Николић прекине штрајк жеђу, како би престало угрожавање његових основних животних функција.

Према Илићевим ријечима, Николићу су угрожене животне функције због штрајка жеђу, јер људски организам "није дизајниран тако да интравенским путем надомести воду и електролите".

Илић је подсјетио да је Николић ушао у пети дан штрајка жеђу и истакао да љекари чине напоре да се интравенским путем коригују уочени дисбаланси воде и електролита.

Љекар је додао и да лидер СНС-а ни пети дан не узима храну и да је ослабио пет килограма. "Међутим, Николић је угрожен због штрајка жеђу, а не глађу, али је истрајан у томе да не узима течност", навео је Илић.

Предсједник СНС, који тражи ванредне парламентарне изборе, јуче је почео да прима инфузију. Сљедеће обраћање љекара који се старају о Николићу најављено је за сутра у 9.00 часова.

Томислава Николића у Клиничко-болничком центру у Новом Београду посјетио је лидер Демократске странке Србије Војислав Коштуница, који је, том приликом, Николићу рекао да је он потребан Србији као активан и дјелатан политичар у јавном животу и да би најбоље било да се цијела ситуација врати тамо гдје је била прије неколико дана.0 КОМЕНТАРА

 1. Јебо му ја снаху, какав је ово мазохиста јеботе?! Ако је спреман ово радити себи, шта је тек онда спреман да ради народу Србије?!

 2. Давно ја рекох да су ови напрдњаци веће будале од радикала. Одкада су се они појавили радикали ми се чине озбиљни и уљудни.

  Страх од Шекијевог повратка је унио панику у редове напрдњака, па вуку потезе у изнудици.

  Када Шешељ подастре доказе о Николићу и Вучићу, фама од напрдњака ће се срушити као кула од карата. Тадић то зна и мирно ће привести Србију у статус кандидата за ЕУ, а онда побиједити као никад до сада.

 3. Opet je naš najbolji.Ne sikira nas, jede i pije, čisti.Još malo neće moći stati u merdžu, pa ćemo morati da ga vozamo u blindiranom teretnom vagonu.
  Sreća , pa imamo brze pruge,čiste vozove,rentabilnu željeznicu.Ma, sve kao u bajci.

 4. Haha najveća glupost koju sam čuo u poslednje vrijeme je da Nikolić strahuje od povratka Šešelja haha pa ko je taj Šešelj više, vama ako je Tadić dobar onda jedva čekam i ovde izbore i nekog sličnog njemu koji će nas mirno ujediniti sa BiH i tako lijepo u mru i suživotu živjeti sa ostalima, sa isporućenim generalima, predsjednicima, ministrima itd.

 5. Каква је ово фарса. Дајте, молим вас, па кога брига за неке лажне штрајкове. Немојте да се заваравамо, послије оног митинга, да није пио 24 сата не би могао причати, а он је 60 сати након тога причао, без попијене капи… требало је да му језик пукне за 48 сату, буквално да се сасуши и пукне, а он прича…аааалоооооооооо
  И сад као патријарх га искритикује, па му дозволи причешће, па га наговори да не штрајкује… да, да, сигурно

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *