Лисац донио Фајнал фор у Лакташе

Договорени су услови организације завршног турнира АБА лиге који ће бити одржан од 25. до 27. априла у Лакташима, а посебан акценат је стављен на безбједности свих учесника „фајнал-фора“. Договорени детаљи организације “фајнал-фора” у ЛакташимаФото: Глас Српске Ово је истакнуто послије данашњег састанка начелника општине Лакташи Милована Тополовића и представника Кошаркашког клуба Игокеа са генералним […]

среда, март 20, 2013 / 20:56

Договорени су услови организације завршног турнира АБА лиге који ће бити одржан од 25. до 27. априла у Лакташима, а посебан акценат је стављен на безбједности свих учесника „фајнал-фора“.

Договорени детаљи организације “фајнал-фора” у ЛакташимаФото: Глас Српске
Ово је истакнуто послије данашњег састанка начелника општине Лакташи Милована Тополовића и представника Кошаркашког клуба Игокеа са генералним менаџером АБА лиге Романом Лисцем.

– Договорили смо све техничке детаље "фајнал-фора", а уговор о између општине Лакташи и “Сидра” које је организатор регионалног кошаркашког такмичења биће потписан наредних дана. Увјерен сам да ће све проћи без проблема иако ће доћи навијачи учесника завршнице. Спремни смо да одговоримо на све изазове – рекао је Тополовић.

Генерални менџер АБА лиге Роман Лисац изјавио је да је послије нереда између навијача Црвене звезде и Партизана на финалу купа Србије у Крагујевцу одлучено да су Лакташи најбољи избор.

– У игри су још били Београд, Скопље и Крагујевац али смо изабрали Лакташе као кошаркашку средину која је током сезоне показала и доказала организационе способности – нагласио је Лисац.

О пласману Игоеке у Евролигу није желио да говори.

– Нећу ништа напамет. То су сада ствари између Евролиге и Игокее. Све ће се знати до петка – рекао је Лисац.0 КОМЕНТАРА

 1. У игри су још били Београд, Скопље и Крагујевац, а ЛИСАЦ „изабрао“ Лакташе. Е баш је Лисац!

  Лисац!?
  Све се само каже. „Ко има очи нака види, ко има уши нека чује“,записано давно у Светом писму.

 2. АПСУРДИ!
  Лисци „лове и гањају кокоши“ по Лакташима, поред „првог ловца“ који је исто из Лакташа.:(
  Баш отужно!

 3. Podruljivi Tešane da imaš mozga upitao bi se kako je jednom velegradu kao što je Beograd skupa i neisplativa organizacija tog turnira, dok malo većem selu kao sto su laktaši to nije skupo. Šta misliš od kojih para će se to finansirati nego iz Budžeta.

 4. Ако све буде ишло како треба једину корист од свега би имали грађани Бања Луке који би тада добити дворану Борик у сасвим новом издању јер би “ТАТА“врло брзо нашао паре за комплетну реконструкцију дворане за испуњавање услова да ИГОКЕА игра европске утакмице.То ће бити једина шанса да се наш оронули храм спорта доведе у ред и наш град добије дворану какву и заслужује.Другачије врло тешко јер владајућој клики нимало није стало до спорта и развоја младих људих.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *