ЛГ представио најтањи ЛЕД монитор на свијету

ЛГ Електроникс је представио нови ЛГ Е90 монитор ширине 7,2 милиметара, најтањи ЛЕД монитор на свијету. Е90 је, како се наводи у саопштењу београдског представника компаније ЛГ, најбоље рјешење за гледање акционих филмова или спортских догађаја због времена одзива од само двије милисекунде, при чему слика остаје потпуно чиста и јасна чак и током брзих […]

четвртак, јануар 13, 2011 / 19:51

ЛГ Електроникс је представио нови ЛГ Е90 монитор ширине 7,2 милиметара, најтањи ЛЕД монитор на свијету.

Е90 је, како се наводи у саопштењу београдског представника компаније ЛГ, најбоље рјешење за гледање акционих филмова или спортских догађаја због времена одзива од само двије милисекунде, при чему слика остаје потпуно чиста и јасна чак и током брзих акционих сцена.

Уз софтвер Имаге Боостер компаније ЛГ чак и нејасни садржаји са веб сајтова као што је ЈуТјуб на екрану модела ЛГ Е90 изгледају много боље.

У складу са софистицираним дизајном, код модела Е90 су напајање и прикључак за повезивање смјештени на постољу монитора, што представља иновацију.

Осим смањеног постоља, мале тежине и димензија, Е90 омогућава и велику уштеду енергије од чак 40 одсто у односу на конвенционалне ЛЦД мониторе са позадинским ЦЦФЛ освјетљењем.

У великој мјери је у производњи ових монитора и смањена употреба опасних материја, као што су халоген и жива.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *