Лечић наслиједио Батића на челу ДХСС

За новог предсједника Демохришћанске странке Србије данас је изабран Бранислав Лечић, а за његовог замјеника ћерка Владана Батића, Маја Батић, саопштено је из те странке. Одлуке о новом предсједнику и замјенику предсједника донијете су на данашњој сједници Скупштине ДХСС-а, одржаној у Обреновцу, којој су присуствовали представници који заступају интересе 78 одсто чланства странке, наводи се […]

недеља, фебруар 27, 2011 / 18:53

За новог предсједника Демохришћанске странке Србије данас је изабран Бранислав Лечић, а за његовог замјеника ћерка Владана Батића, Маја Батић, саопштено је из те странке.

Одлуке о новом предсједнику и замјенику предсједника донијете су на данашњој сједници Скупштине ДХСС-а, одржаној у Обреновцу, којој су присуствовали представници који заступају интересе 78 одсто чланства странке, наводи се у саопштењу.

Скупштина је једногласно акламацијом подржала споразум о стратешкој сарадњи између ДХСС-а и Демократске странке, потписан 30. августа 2009. године, а једногласно су потврђене одлуке свих осталих страначких органа о искључењу из странке Живојина Стјепића.

Скупштина је овластила новоизабрано руководство да у најкраћем року предложи кандидата за попуну упражњеног посланичког мјеста у Скупштини Србије.

За потпредсједнике странке изабрани су адвокат и друга Батићева кћерка Олгица и адвокат Предраг Савић.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *